Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Cena BTC do roku 2025 desetinásobně vzroste

Ředitel kryptoměnového fondu věří, že masová adopce by mohla dostat bitcoin na 400 000 dolarů již za tři roky.

Cena BTC $400k již za tři roky?

Ředitel kryptoměnového fondu věří, že masová adopce by mohla dostat bitcoin na 400 000 dolarů již za tři roky.

Dan Morehead o bitcoinu

Generální ředitel Pantera Capital v rozhovoru pro Bloomberg TV řekl, že zvýšení ceny BTC je založeno na základním principu „Nabídky a poptávky Econ 101“.

„Každé dva roky používá kryptoměny 10krát více lidí než v minulosti. Toto se děje už desetiletí. Každé dva roky je jich 10krát více. A každé dva roky se cena kryptoměny zvýší 10x. Podle mého názoru bude v příštích 5-10 letech téměř každý s chytrým telefonem používat kryptoměny a pokud je to pravda, jejich cena bude mnohem vyšší.“

Dan Morehead - Generální ředitel Pantera Capital

Co způsobí takový růst?

Morehead také vysvětlil, jaké katalyzátory podle něj dostanou kurz kryptoměny na 400.000 dolarů do roku 2025.

„Myslím, že to bude takové číslo. Nyní institucionální investoři skutečně investují do tohoto prostoru od 10 nebo 20 bazických bodů, až po možná 8% svého portfolia za 10 let.“

A přestože je CEO Pantera Capital ohledně BTC optimistický, v kryptoměnovém prostoru je podle něj „většina nových inovací o jiných věcech“.

V době psaní tohoto článku se bitcoin obchoduje za 42 892 USD, což je nárůst o více než 3 % za posledních 24 hodin. Cena této nejhodnotnější kryptoměny z hlediska tržní kapitalizace vzrostla v porovnání s minulým týdnem o více než 6 %.

zdroj: cointelegraph.com, pixabay.com

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář