Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Peněženka Coinbase podporuje tokeny založené na Solana

Burza Coinbase přidává podporu peněženky pro tokeny založené na síti Solana. Dodává, že v budoucnu bude podporovat i NFT a dApps z tohoto blockchainu.

Coinbase podporuje tokeny založené na síti Solana

Burza Coinbase přidává podporu peněženky pro tokeny založené na síti Solana. Dodává, že v budoucnu bude podporovat i NFT a dApps z tohoto blockchainu.

Coinbase podporuje síť Solana

Přední americká kryptoměnová burza Coinbase přidala podporu peněženky pro Solana (SOL) a její Solana Token Ecosystem (SPL).

Coinbase si všímá rostoucího zájmu o Solanu, který trvá už rok. Důvod? Investoři hledají levné alternativy k Ethereu, které má stále vysoké síťové poplatky.

Rozšířená podpora peněženky se také objevuje jen pár dní poté, co společnost spustila službu Coinbase Pay, která uživatelům umožňuje financovat peněženky přímo přes rozšíření webového prohlížeče.

V blogovém příspěvku z 18. března, který oznamuje výše uvedený krok, společnost také volně nastínila své plány na „další integraci“ se společností Solana, přičemž propojila peněženku Coinbase s decentralizovanými aplikacemi (dApps) a NFT hostovanými v síti.

Uživatelé peněženky na platformě Solana, jako jsou Phantom a Solflare, mohou nyní importovat své prostředky do Coinbase Wallet také prostřednictvím rozšíření prohlížeče pro stolní počítače.

Po přidání sítě Solana nyní peněženka Coinbase postupně podporuje Ethereum, Avalanche, Polygon, BNB Chain, Bitcoin, Dogecoin, Litecoin, Stellar Lumens a Ripple blockchain.

Mnoho uživatelů hledalo sítě optimalizované pro rozsah, které nabízejí levné transakce a rychlé časy transakcí. Jedním z nejrychleji rostoucích blockchainů za poslední rok byla Solana.

Solana

Podle údajů Defi Llama je Solana blockchain, který je v současnosti na pátém místě v celkové hodnotě blockchainu (TVL) v protokolech decentralizovaných financí (DeFi) s 6,94 miliardami dolarů. Agregátor údajů NFT CryptoSlam jej minulý měsíc zařadil na druhé místo v objemu prodeje na trhu s náhradními díly (156,28 milionu dolarů).

Stejně jako většina trhu s kryptoměnami však SOL za posledních 30 dní klesla o 18 % na 85,90 USD (v době psaní tohoto článku). Z krátkodobého hlediska však Rakesh Upadhyay z Cointelegraphu vidí zelenou a věří, že 1 SOL bude stát 122 dolarů. Nejprve však musí cena překročit 20denní klouzavý průměr 86 dolarů.

zdroj: beincrypto.com, pixabay.com

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář