Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

Projekt Moonbirds založený na Ethereu na sebe značně upozornil, když se spojil se společností Spotify, známou službou pro streamování hudby, aby nabídl jedinečný a exkluzivní zážitek držitelům pixelového profilového obrázku sovy (PFP).

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

Projekt Moonbirds založený na Ethereu na sebe značně upozornil, když se spojil se společností Spotify, známou službou pro streamování hudby, aby nabídl jedinečný a exkluzivní zážitek držitelům pixelového profilového obrázku sovy (PFP).

Limitovaný playlist Moonbirds na Spotify, nazvaný „Sound of a Digital Renaissance“, sestavili talentovaní kurátoři Song Birds a Danny Lee. Obsahuje pestrou škálu multižánrových hitů od ikonických umělců, jako jsou Diplo a Tame Impala. Má to ovšem háček. Pro přístup k tomuto výjimečnému playlistu musí mít držitelé Moonbirds bydliště v určitých zemích, konkrétně ve Spojených státech, Velké Británii, Německu, Ázerbájdžánu a Austrálii, a musí být součástí klubu Android.

Ačkoli tyto požadavky mohou představovat potenciální překážky, představují pro tým Moonbirds také pozoruhodnou příležitost ke spolupráci se zavedenými Web 2.0 značkami. Tím mohou členům své komunity poskytnout vzrušující a inovativní zážitek a zároveň posílit svou pozici v prostředí projektů NFT.

Společnosti Spotify není Web 3.0 prostor cizí. Začátkem tohoto roku se tento gigant v oblasti streamování hudby postaral o rozruch, když uzavřel strategické partnerství se superskupinou BAYC, Kingship. Toto spojenectví umožnilo členům BAYC exkluzivní přístup ke kurátorovaným playlistům na Spotify. Podobně jako v případě Moonbirds byly skladby na Spotify omezeny na uživatele systému Android kvůli omezením politiky společnosti Apple Inc. týkajícím se funkcí NFT.

Tato spolupráce mezi Moonbirds a Spotify potvrzuje nejen zájem Spotify o svět Web 3.0, ale také předznamenává novou éru aliancí mezi jednotlivými sektory. Je příslibem pohlcujícího a propojeného digitálního ekosystému, který překračuje tradiční hranice. Vzhledem k tomu, že se oblast Web 3.0 dále vyvíjí, bude zajímavé sledovat, jak společnost Spotify využije své rostoucí odborné znalosti technologie blockchain k vylepšení své služby streamování hudby. Tím si společnost Spotify může udržet vedoucí postavení v odvětví streamování hudby a zároveň se přizpůsobit neustále se měnícímu prostředí digitálních inovací.

zdroj: nftplazas.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Limitovaná edice NFT Star Wars od společnosti Cryptoys

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář