Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Pokémon Sleep, dlouho očekávaná hra pro monitorování spánku, vyjde letos

Pokémon Company v pondělí 27. února představila některé podrobnosti z jejich nejočekávanějšího titulu Pokémon Sleep.

Pokémon Sleep, dlouho očekávaná hra pro monitorování spánku, vyjde letos

Pokémon Company v pondělí 27. února představila některé podrobnosti z jejich nejočekávanějšího titulu Pokémon Sleep.

Mobilní aplikace Pokémon Sleep byla představena již v roce 2019, avšak během živého vysílání, které proběhlo 27. února 2023, bylo prostřednictvím dvou videí odhaleno více podrobností.

Příběh „hry“ se odehrává na malém ostrově, kde žijí Snorlaxové (spící pokémoni) a profesor Neroli, který studuje styly spaní pokémonů. Jedná se prakticky o aplikaci, která monitoruje spánek. Těchto aplikací je mnoho, ovšem Pokémon Sleep si klade za cíl udělat z této „činnosti“ zábavu. Spánek je v aplikaci rozdělen do tří kategorií: podřimování, dřímání a spánek.

Princip je jednoduchý: když jdete spát, položíte svůj telefon vedle sebe a ten bude monitorovat kvalitu vašeho spánku. Ráno aplikace vyhodnotí, na základě délky spánku, do které ze tří kategorií patříte a podle toho se i v aplikaci objeví pokémoni, kteří mají podobný styl spánku jako vy.

Zde je krátké video, jak aplikace funguje:

Kromě samotné appky, jejíž vydání je plánováno na tento rok, bylo představeno i nové zařízení Pokémon Go Plus Plus. Toto zařízení je vylepšená verze předchozího modelu Pokémon Go Plus, který byl vydán k mobilní hře Pokémon Go a funguje jako automatický chytač pokémonů a sám aktivuje Pokéstops v blízkosti, ze kterých hráči získávají odměny.

Nový model umí vše výše zmíněné, ovšem navíc přidává lepší možnost chytání pokémonů a hlavně ho bude možné propojit i s připravovanou aplikací Pokémon Sleep. Zařízení stačí jen propojit pomocí technologie Bluetooth a ovládá se pouze jedním tlačítkem. Jelikož jde o malé zařízení, nebude vám překážet na posteli ani v kapse. Pokémon Go Plus Plus bude lépe monitorovat váš spánek, takže získáte lepší a přesnější údaje. Navíc má vestavěný reproduktor ze kterého je slyšet Pikachu, který vám popřeje dobrou noc a dobré ráno, popřípadě vám zazpívá ukolébavku.

Zařízení má obsahovat ještě více funkcí, které však budou představeny později. Vydání je naplánováno na 14. června 2023 a je pravděpodobné, že krátce poté vyjde i aplikace Pokémon Sleep, jelikož její vydání je plánované na léto 2023 (s výjimkou některých regionů). Aplikace bude dostupná pro mobilní telefony Android i iOS.

Video o Pokémon Go Plus Plus :

zdroj: www.pokemon.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář