Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Mainnet verze hry Mines of Dalarnia je tu s námi již víc jak rok. K tomuto výročí si pro nás vývojáři připravili ohlédnutí za tímto úspěšným rokem a pro nejvěrnější hráče i odměnu.

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Mainnet verze hry Mines of Dalarnia je tu s námi již víc jak rok. K tomuto výročí si pro nás vývojáři připravili ohlédnutí za tímto úspěšným rokem a pro nejvěrnější hráče i odměnu.

Mainnet Mines of Dalarnia nedávno oslavil první výročí. V uplynulém roce se hra rozrůstala s každou další výzvou, což vedlo k novým úspěchům. Cesta hry začala spuštěním testovací verze 2.0 dne 4. března 2022. Prvních 200 hráčů se zapojilo do hry a poskytlo zpětnou vazbu pro její vylepšení. Ohlasy byly pozitivní, testeři si pochvalovali vylepšenou grafiku, zvuk a komplexní interakci s prostředím.

Dne 26. dubna 2022 byla na webových stránkách Mines of Dalarnia spuštěna mainnetová verze hry pro všechny. Obsahovala několik zajímavých herních prvků, například tři různé planety, měsíc a Mining Pass pro nákupy ve hře. Hráči měli také přístup ke čtyřem unikátním biomům: Terra, Džungle, Rock a Krypta, každý s různou úrovní obtížnosti. Hra umožňovala crafting, sběr surovin a kombinaci vybavení, což hráčům poskytovalo více možností přizpůsobení. Hra také představila herní pozemky, které hráčům umožňovaly pronajímat si své pozemky a používat teraformační kapsle k doplnění vyčerpaných zdrojů. Ve hře mohli hráči používat DEX k nákupu a prodeji surovin, katalyzátorů a teraformačních kapslí. V neposlední řadě si hráči mohli upravovat své postavy pomocí unikátních kosmetických holos, což jim umožňovalo větší kontrolu nad jejich vzhledem ve hře.

V uplynulém roce bylo do hry Mines of Dalarnia přidáno několik nových funkcí a v budoucnu se očekávají další. Úspěch hry by nebyl možný bez oddané komunity hráčů. Jako projev vděčnosti vytvořili vývojáři hry unikátní výroční Holo suit, který získají aktivní hráči, kteří jsou ve hře od samého začátku.

Exkluzivní Holo suit je symbolem závazku hry vůči její komunitě a její vize do budoucna. Mines of Dalarnia urazily za poslední rok dlouhou cestu a není pochyb o tom, že se budou v následujících letech dále vyvíjet a růst.

zdroj: minesofdalarnia.medium.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Limitovaná edice NFT Star Wars od společnosti Cryptoys

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář