Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Vzrušující zpráva pro digitální umělce! Palm NFT Studio oznámilo spuštění svého nejnovějšího nástroje Palm Generative Art Maker, který je navržen tak, aby umožnil tvůrcům rychle vytvářet generativní umělecké sbírky na blockchainu. Tento špičkový nástroj nabízí komplexní infrastrukturu pro umělce, kteří mohou vytvářet svůj kód, ukládat jej na řetězec a generovat série jedinečných uměleckých děl.

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Vzrušující zpráva pro digitální umělce! Palm NFT Studio oznámilo spuštění svého nejnovějšího nástroje Palm Generative Art Maker, který je navržen tak, aby umožnil tvůrcům rychle vytvářet generativní umělecké sbírky na blockchainu. Tento špičkový nástroj nabízí komplexní infrastrukturu pro umělce, kteří mohou vytvářet svůj kód, ukládat jej na řetězec a generovat série jedinečných uměleckých děl.

Po léta vyžadovala tvorba generativního umění značné znalosti a zkušenosti s kódováním, což z ní pro mnoho umělců činilo náročný úkol. Palm Generative Art Maker však tento proces zjednodušuje tím, že nabízí hromadné vykreslování, systémy rysů a vzácnosti a generování aktiv. Umožňuje vývoj pohyblivých i statických 3D aktiv a tvorbu textu a metadat, díky čemuž je tento nástroj vysoce univerzální a přístupný.

Hlavní výhodou nástroje Palm Generative Art Maker je, že zpřístupňuje generativní umění širšímu okruhu tvůrců. Nyní mohou jednotlivci, ale i malé týmy vytvářet kolekce, které bylo dříve náročné vytvořit, pokud umělci neměli zkušenosti s programováním nebo generickým 3D uměním. Nástroj Palm Generative Art Maker pomáhá umělcům snížit dobu realizace a náklady s ním spojených díky tomu, že nabízí rychlé vykreslování, hlavně u animovaných prostředků.

Palm Generative Art Maker, jehož hlavním úkolem je spolupráce, obsahuje také software pro správu verzí vytvořených pro vývoj herního umění. Nástroj dále podporuje tvůrčí týmy, chrání díla před přepisováním souborů a snižuje náklady na ukládání dat. Tato funkce je důležitá zejména pro umělce, kteří pracují v týmech, protože zajišťuje, že příspěvky všech jsou dobře zdokumentovány a jejich práce je chráněna před náhodným přepsáním souborů.

Historie společnosti

Společnost Palm NFT Studio byla založena před dvěma lety a ihned od svého založení podporuje digitální umění a umělce, navíc je podpořena finančními prostředky ve výši 27 milionů USD. Prostřednictvím ekologické sítě Palm studio vytvořila společnost jednu z největších a nejangažovanějších komunit v oblasti Web 3.0. Mezi další projekty studia patří umění, zábava, hudba a mnoho další oblasti, které dohromady tvoří svět, ve kterém se společně tvoří a sdílí kreativní budoucnost Web 3.0 prostoru. 

Mezi jednu z velmi zajímavých kolekcí patří The Bat Cowl Collection, která je generativní 3D a AR umělecká kolekce s miliardami potenciálních permutací a sběratelských funkcí. Kolekce obsahuje i debutové NFT Snap Lens, exkluzivní fanouškovské akce a obsah a také možnost podílet se na tvorbě vůbec prvního komiksu DC NFT, Batman: The Legacy Cowl.

Na blockchainu Palm NFT Studio byl také představen průkopnický obraz Damiena Hirsta „The Currency“. Damien Hirst, který proslul hlavně díky svému posouvání hranic ve světě umění, umožnil 10 000 sběratelů vybrat si mezi fyzickým obrazem a jeho NFT kopii s tím, že jedno nebo druhé bude následně zničeno. Tato umělecká akce si získala celosvětovou pozornost a během akce došlo ke zničení 4 851 fyzických obrazů, neboť sběratelé se raději rozhodli ponechat si NFT verze těchto obrazů.

Závěrem lze říci, že Palm Generative Art Maker mění pravidla hry pro digitální umělce, kteří chtějí vytvářet generativní umělecké sbírky na blockchainu. Schopnost tohoto nástroje zefektivnit proces a zpřístupnit generativní umění širšímu okruhu tvůrců je ve světě umění vítaným počinem. Nemůžeme se dočkat, až uvidíme, co umělci s tímto novým nástrojem vytvoří!

zdroj: nftnewstoday.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Limitovaná edice NFT Star Wars od společnosti Cryptoys

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář