Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Vibe, průkopnická platforma NFT se sídlem v srdci San Francisca, získala ohromující 4 miliony dolarů v počátečním kole financování. Tato finanční injekce poslouží jako katalyzátor mise společnosti Vibe, jejímž cílem je revolučně změnit prostředí NFT tím, že tvůrcům poskytne výkonné nástroje pro správu a personalizaci jejich non-fungible sběratelských předmětů. Cílem platformy je navíc zvýšit reálnou a digitální využitelnost těchto jedinečných aktiv.

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Vibe, průkopnická platforma NFT se sídlem v srdci San Francisca, právě získala ohromující 4 miliony dolarů v počátečním kole financování. Tato finanční injekce poslouží jako katalyzátor mise společnosti Vibe, jejímž cílem je revolučně změnit prostředí NFT tím, že tvůrcům poskytne výkonné nástroje pro správu a personalizaci jejich non-fungible sběratelských předmětů. Cílem platformy je navíc zvýšit reálnou a digitální využitelnost těchto jedinečných aktiv.

Renomovaní investoři, kteří jsou známí svou neochvějnou vírou v potenciál společnosti Vibe, poskytli tomuto průkopnickému podniku svou podporu. Za zmínku stojí Alchemy Ventures, gigant v infrastruktuře Web 3.0, spolu s Aglaé Ventures a P Nation, hudebním vydavatelstvím založeným K-Pop senzací Psy. Tato různorodá skupina podporovatelů je důkazem široké důvěry ve schopnost Vibe změnit způsob, jakým lidé vnímají a využívají digitální sběratelské předměty.

Základní filozofie společnosti Vibe se točí kolem přesvědčení, že skutečná hodnota NFT spočívá v jejich programovatelnosti a dynamičnosti, což tvůrcům umožňuje obohatit své sbírky o nejmodernější funkce. Za tímto účelem společnost Vibe vyvíjí sadu výkonných nástrojů, které umožní přizpůsobení a kurátorství NFT. Tyto nástroje budou zahrnovat zabudovatelné funkce, jako je prodej vstupenek, věrnostní body, a dokonce i možnost fyzického vykoupení. Vibe navíc usiluje o to, aby všechny NFT byly nasaditelné a přemostitelné napříč různými blockchainovými sítěmi.

Rachel Chu, zakladatelka a generální ředitelka společnosti Vibe uvedla:

"Skutečná hodnota NFT bude pramenit z dynamiky a programovatelnosti, kde mohou tvůrci přidávat do svých kolekcí odlišné možnosti. Doposud neměli k dispozici kompletní zařízení pro kurátorství a přizpůsobení svých kolekcí." A dodala, "Naším cílem je celý proces zjednodušit a přenést NFT z pouhých obrázků na hmatatelné produkty."

S jasným zaměřením na přeměnu digitálních aktiv na „skutečné produkty“ společnost Vibe předpokládá zefektivnění celého procesu NFT. Tímto způsobem chce projekt proniknout na rostoucí trh s NFT. S tím, jak se stále více jednotlivců seznamuje s charakteristickými vlastnostmi a hodnotovou nabídkou těchto digitálních aktiv, lze očekávat, že se v budoucnu objeví vlna inovativních případů využití.

 

Potenciál platformy Vibe NFT je nejen zajímavý, ale také transformační. Díky tomu, že společnost Vibe dodává NFT programovatelnost, přizpůsobitelnost a reálnou využitelnost, je připravena nově definovat hranice digitálních sběratelských předmětů.

 

Počáteční financování ve výši 4 milionů dolarů je výrazným vyjádřením důvěry ve vizi společnosti Vibe a staví tuto platformu do čela závodu o uvolnění plného potenciálu NFT. Vzhledem k tomu, že svět je stále více okouzlen půvabem těchto jedinečných aktiv, je Vibe připravena stát v čele a přenést NFT z pouhých obrázků do sféry hmatatelných, dynamických produktů.

zdroj: nftplazas.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Limitovaná edice NFT Star Wars od společnosti Cryptoys

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář