Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

The Sandbox zahájil prodej pozemků Mega City 3

Jedna z největších metaverse platforem The Sandbox spustila dlouho očekávaný prodej pozemků Mega City 3. Účastníci této akce dostanou možnost zažít to nejlepší ze vzdělávání, kultury, umění a zábavy to vše od 17 partnerů ve čtvrti Greater China.

The Sandbox zahájil prodej pozemků Mega City 3

Jedna z největších metaverse platforem The Sandbox spustila dlouho očekávaný prodej pozemků Mega City 3. Účastníci této akce dostanou možnost zažít to nejlepší ze vzdělávání, kultury, umění a zábavy to vše od 17 partnerů ve čtvrti Greater China.

Akce Mega City 3 od platformy The Sandbox bude opravdu mega, jelikož prodej zahrnuje celkem 222 standardních a 12 prémiových LANDs, dále pak aukci 6 nemovitostí a 12 LANDs o velikosti 1×1. Mega City 3 je futuristické město, inspirované pulzujícím městem Greater China.

Pokud se chcete stát majiteli pozemků, které budou v sousedství plného významných společností jako například Softstar, HKUST, Nouns a mnoho dalších, je potřeba zapojit se do tomboly. Princip je stejný jako u klasické tomboly, tedy čím více lístků budete mít, tím budete mít větší šanci dostat se na whitelist a pak dostat možnost pozemek zakoupit.

Co je potřeba udělat

Registrace do tomboly byla zahájena 26. dubna a poběží až do 10. května. Všichni zájemci mají tedy dva týdny na registraci, ale musejí splnit určitá kritéria. K registraci do tomboly musí mít uživatel ověřený účet a KYC a také musí vlastnit minimálně 1011 SAND tokenů (přibližně 594 USD). Tato opatření jsou zavedena z důvodů, zabránit účasti v tombole botům.

Pokud uživatel splní všechna tato kritéria, dostane možnost zúčastnit se dvou různých tombol, z nichž jedna bude sloužit pro standardní LAND a druhá pro prémiové LAND. Uživatelé sice mohou soutěžit v obou tombolách, nicméně mohou být zařazení na whitelist pro nákup pozemků jen z jedné kategorie.

Uživatelé mohou zvýšit své šance na zařazení na whitelist, tím že získají další lístky do tomboly. Další lístky mohou získat tak, že se budou účastnit různých výzev, za jejichž splnění obdrží lístky do tomboly.

Losování a oznámení výherců proběhne 11. května. Výherci budou moci následně po dobu čtyř dnů přebírat dostupné LANDs, tedy až do 15. května. Pozemky, které nebudou prodány, poputují na tržiště OpenSea, kde budou od 15. do 17. května draženy.

Času není nazbyt, proto neváhejte a zapojte se do slosování a získejte pozemek ve čtvrti s vaší oblíbenou Web 3.0 společností.

zdroj: cointelegraph.com, pixabay.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář