Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Limitovaná edice NFT Star Wars od společnosti Cryptoys

Květen je pro fanoušky legendární franšízy Star Wars výjimečný, jelikož jako každý rok se 4. května slaví Den Star Wars. K této příležitosti jsou celosvětově pořádány různé akce a společnosti vydávají jedinečné upomínkové předměty. Web 3.0 společnost Cryptoys není výjimkou a letos si pro fanoušky Star Wars přichystala něco jedinečného.

Limitovaná edice NFT Star Wars od společnosti Cryptoys

Květen je pro fanoušky legendární franšízy Star Wars výjimečný, jelikož jako každý rok se 4. května slaví Den Star Wars. K této příležitosti jsou celosvětově pořádány různé akce a společnosti vydávají jedinečné upomínkové předměty. Web 3.0 společnost Cryptoys není výjimkou a letos si pro fanoušky Star Wars přichystala něco jedinečného.

Společnost Cryptoys oznámila novou vzrušující NFT kolekci na oslavu „Star Wars Day“ (4. Května), která obsahuje ikonické postavy z legendární sci-fi filmové ságy. Kolekce se bude vydána 24. května a obsahuje patnáct „digitálních hraček“ s legendárními postavami, jako jsou Luke Skywalker, princezna Leia a Darth Vader. Cena každé NFT je 39,99 USD za kus, což je stejná cena jako u ostatních úspěšných sběratelských předmětů společnosti Cryptoys.

Tyto hračky z limitované edice Star Wars jsou ještě výjimečnější tím, že se dodávají v pěti různých designech kreslené kůže, z nichž každý má své vlastní znaky vzácnosti od „obyčejného“ až po „ultra grail“. Jak se dalo očekávat, vzácnější digitální aktiva jsou žádanější a obvykle se kvůli své vzácnosti prodávají za vyšší cenu. Má to však háček – každé balení je „blind box“. To znamená, že kupující netuší, jakou postavu obdrží, dokud nerozbalí digitální „holokron“ – ve světě Star Wars je holokron krychle, která se používá pro ukládání dat.

Cryptoys nabízí více předmětů spojených s popkulturou

Společnost Cryptoys je známá tím, že nabízí řadu populárních digitálních kolekcí, mimo jiné i tří sérií Masters of the Universe a série Zoo-F-O Escape Genesis. Série Masters of the Universe obsahuje uznávané postavy, jako jsou He-Man a Skeletor, které lákají sběratele nostalgickou přitažlivostí a vysoce kvalitním designem. Na druhou stranu série Zoo-F-O Escape Genesis obsahuje kreativně navržené non-fungible prostředky založené na zajímavých mimozemských tvorech. Úspěch společnosti Cryptoys je založen na jejich zajímavých a rozmanitých sběratelských předmětech, které sběratelům nabízejí různé způsoby interakce s popkulturními zábavními franšízami.

Ačkoli Cryptoys dělá vlny na poli platforem digitálních aktiv, není jediná. Mezi další popkulturní aktiva mimo centrum NFT patří mimo jiné Hra o trůny, Godzilla vs. Kong, David Bowie a Věčná kolekce Anthonyho Hopkinse. To ukazuje obrovský potenciál digitálních sběratelských předmětů, protože fanoušci hledají nové způsoby, jak se zapojit do svých oblíbených franšíz.

Toto není první případ kdy se postavy z fenoménu Star Wars dostali na blockchain. Společnost Veve již dříve uvedla na trh několik kolekcí ikonických postaviček jako digitálních aktiv, spolu s 3D digitálními modely, obálkami komiksů a digitálními plakáty. Je zřejmé, že apetit po digitálních sběratelských předmětech s tématikou Star Wars je velký, a fanoušci budou netrpělivě očekávat nadcházející NFT kolekci společnosti Cryptoys. Nechť vás provází síla!

zdroj: nftplazas.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář