Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Metaverse dating: 1 ze 3 nazadaných plánuje v roce 2023 virtuální vztah

Přestože metaverse v současné fázi vývoje prochází přes mnoho překážek, mnoho předních společností a podniků stále věří v její konečný úspěch. S vládami, které organizují metaverzní večírky a generátory AI pomalu nahrazují umělce, je čas na metaverzní randění.

Metaverse dating: 1 ze 3 nazadaných plánuje v roce 2023 virtuální vztah

Přestože metaverse v současné fázi vývoje prochází přes mnoho překážek, mnoho předních společností a podniků stále věří v její konečný úspěch. S vládami, které organizují metaverzní večírky a generátory AI pomalu nahrazují umělce, je čas na metaverzní randění.

Virtuální láska

S neustálým pokrokem v technologii sociálního připojení mnozí nezadaní zvažují v následujícím roce zcela přejít na virtuální vztahy. Vyplývá to z nejnovějšího výzkumu, který uskutečnil Dating.com.

Vítejte v metaverzu lásky. Jak to tedy bude vypadat? Značná část nezadaných chce použít avatary k usnadnění komunikace a digitální intimity před osobním setkáním.

Podle údajů 33 % nezadaných plánuje pokračovat v tomto typu „přechodného seznamování“. Před osobním setkáním s potenciálním partnerem chtějí klást větší důraz na virtuální komunikaci.

Uskutečnil se výzkum o tom, jak se metaverse stává stále akceptovanějším prostředkem spojování lidí. Ukazuje se, že stále více lidí je otevřeno vytváření vztahů s nezadanými, kteří žijí daleko od nich.

Tento posun směrem ke globálnější perspektivě seznamování je pravděpodobně částečně způsoben zvyšujícím se komfortem. Lidé nechtějí vynakládat příliš mnoho úsilí na to, aby poznali ostatní, a dělají to prostřednictvím metaverza a jiných online platforem.

To je skvělá zpráva pro prodejce VR, metaverse platformy a letecké společnosti. To ovšem není dobrá zpráva pro lidi, kteří milují vůni přírodních feromonů.

Metaverse seznamování a osobní rozvoj

Nezadaní si termíny plánují i ​​podle předsevzetí, která si dávají letos. Pokud jejich potenciální partneři nedokážou splnit jejich hodnoty, jsou vyhozeni.

Maria Sullivan, viceprezidentka Dating.com, uvedla:

„V novém roce se nezadaní zaměří na budování vztahů, které jsou v souladu s jejich novoročními předsevzetími – říkáme jim „seznamovací předsevzetí“. Cílem je najít partnera, který souhlasí s vašimi osobními cíli a podporuje je. Má to dělat, ať už to souvisí s vaší kariérou, kondicí, zálibami nebo novou dovedností, kterou se chcete naučit.“

Zoufalé časy

Tyto „hodnoty“ jsou pro nezadané natolik důležité, že 57 % respondentů uvedlo, že ukončili vztah kvůli neslučitelnosti v těchto oblastech. A 60 % uvedlo, že by svého partnera vyhodili, pokud by zasahoval do jejich fitness, zdravotních nebo kariérních cílů.

Zdá se, že tito „aspirantovní“ jedinci se obzvlášť zaměřují na to, aby zůstali na správné cestě a udělali pozitivní změny ve svém celkovém životním stylu. Kromě toho považují nalezení partnera, který jim pomůže dosáhnout jejich sny, za důležitý krok v tomto procesu.

Inflace blokuje lásku a randění v metaverzu

Bohužel rekordně vysoká inflace nás všechny činí chudými. A vzhledem k hrozící recesi mnozí nezadaní zjišťují, že jejich rozpočty jsou vážně napjaté.

Tato finanční situace brání lidem vést příliš promiskuitní životní styl. Aby ušetřili peníze, chtějí se zaměřit na randění pouze s jednou osobou najednou, místo aby chodili na více rande s více potenciálními partnery.

61 % nezadaných si dnes volí tvrdou monogamii, aby ušetřili peníze. Zdá se, že polygamie je jen pro bohaté.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář