Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Uniswap umožňuje nakupovat kryptoměny pomocí kreditních karet

Decentralizovaná burza Uniswap uzavřela partnerství s fintech společností Moonpay, aby umožnila uživatelům nakupovat kryptoměny ve své webové aplikaci pomocí debetních karet, kreditních karet a bankovních převodů.

Uniswap a nakupování kryptoměn

Decentralizovaná burza Uniswap právě uzavřela partnerství s fintech společností Moonpay, aby umožnila uživatelům nakupovat kryptoměny ve své webové aplikaci pomocí debetních karet, kreditních karet a bankovních převodů.

Uniswap nám usnadní investování do kryptoměn

Možnost bankovního převodu se zpřístupňuje uživatelům ve většině států USA, Brazílii, Spojeném království a jednotné oblasti plateb v eurech (SEPA).

Ve sdělení ze dne 20. prosince burza Uniswap uvedla, že její uživatelé budou nyní moci převést fiat menu na kryptoměnu na hlavní síti Ethereum, Polygon, Optimism a Artibrum během několika minut.

Podle Uniswap jsou decentralizované burzy (DEX) mnohem bezpečnější možností než centralizované burzy (CEX) díky vestavěné ochraně uživatelů, samoobslužným peněženkám a transparentní veřejné knize.

Na začátku bude Uniswap podporovat DAI, USD coin, ether, tether, wrapped bitcoin a wrapped ether.

Společnost přiznala, že implementace decentralizovaného financování (DeFi) byla hlavní překážkou přijetí kryptoměn, jelikož CEX jsou uživateli vnímány jako pohodlnější navzdory rizikům, která s tím souvisejí. Uniswap doufá, že to nová služba změní.

Zpráva o nové službě byla oznámena na Twitteru:

Změny na trhu

Oznámení Uniswapu přichází v době, kdy zkolabovalo několik centralizovaných platforem, z nichž největší je FTX. Bankrot FTX znamenal, že velká část investorů se začala bát využívat centralizovaná řešení, což může vést ke změnám na trhu – zvýšení významu DEXů.

Uniswap však může vzbudit i nemalé kontroverze. Nejnovější aktualizace zásad ochrany osobních údajů burzy se nedávno setkala s ostrou reakcí některých členů komunity. To zahrnuje ukládání uživatelských údajů, které je pro mnohé v rozporu se základními hodnotami prostředí kryptoměn.

Zásady ochrany osobních údajů, aktualizované 17. listopadu, odhalily, že burza bude shromažďovat veřejně dostupné údaje z blockchainu, informace o zařízeních uživatelů – jako je prohlížeč a operační systémy – jakož i informace o interakcích uživatelů s poskytovateli služeb.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář