Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Herní gigant Square Enix a společnost Elixir Games uzavřeli partnerství

Japonská herní vývojářská společnost Square Enix uzavřela spolupráci se společností Elixir Games, která vytvořila herní launcher. Tato spolupráce má za cíl přivést Web 2.0 hráče do prostoru Web 3.0 her.

Herní gigant Square Enix a společnost Elixir Games uzavřeli partnerství

Japonská herní vývojářská společnost Square Enix uzavřela spolupráci se společností Elixir Games, která vytvořila herní launcher. Tato spolupráce má za cíl přivést Web 2.0 hráče do prostoru Web 3.0 her.

Společnost Square Enix aktivně investuje nemalé prostředky do technologií, které podle nich budou budoucností herního průmyslu. Za poslední měsíc společnost udělala v oblasti NFT velký skok, když nejdříve oznámila připravovanou NFT hru Symbiogenesis a krátce poté vydala NFT kolekci karet Final Fantasy 7. Nyní musí společnost vymyslet jak přilákat tradiční hráče aby přijali jejich produkty související s Web 3.0 hrami.

Jednou z možností jak toho docílit je nové partnerství se společností Elixir Games. Společnost nabízí herní launcher, který mimo jiné nedávno integroval i obchod Epic Games, a který obsahuje jak Web 2.0 hry tak i Web 3.0 hry. Na základě této spolupráce dostanou miliony hráčů na celém světě možnost, vyzkoušet kvalitní blockchainové hry za pomoci uživatelsky přívětivé platformy, což ve finále povede ke snadnému a bezproblémovému hraní těchto her.

Ředitel pro rozvoj obchodu ve společnosti Square Enix, Hideaki Uehara uvedl:

"Toto partnerství se společností Elixir Games představuje pro Square Enix další krok k prozkoumání slibných možností decentralizovaného hraní přes Web 3.0."

Spolupráce má za cíl masové přijetí Web 3.0 her

Společnost Elixir Games bude mít za úkol marketingovou propagaci Web 3.0 her mezi tradičními hráči a fanoušky jiných projektů od společnosti Square Enix. Obě společnosti ovšem přiznali, že se jedná o velkou výzvu, jelikož rozšíření Web 3.0 her není mezi tradičními hráči, tak rozsáhlé.

I přes to obě společnosti věří, že docílí masového přijetí. Generální ředitel společnosti Elixir Games, Carlos Roldan uvedl:

"Toto partnerství nás přibližuje k masovému přijetí Web 3.0 her. Náš tým je neuvěřitelně nadšený, že může naši technologii uvést do provozu, a předpokládáme, že uživatelé Elixíru budou hrát bez rozdílu jak Web 2.0, tak Web 3.0 hry. V roce 2023 již do tohoto prostoru vstoupilo více lídrů v oboru s působivými projekty a očekáváme, že v průběhu roku jich bude přibývat. Vynaložili jsme veškeré úsilí, abychom byli připraveni na škálovatelnost."

Tímto partnerstvím si společnost Square Enix upevnila svou pozici lídra v oblasti tvorby a zavádění Web 3.0 her.

zdroj: nftplazas.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář