Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

NFT vstupenky na Olympijské hry v Paříži 2024

Vstupenky na Olympijské hry v Paříži v roce 2024 by se mohly prodávat jako NFT – alespoň to doporučuje vyslanec francouzské vlády pro Olympijské hry. Úředník Michel Cadot se domnívá, že technologie blockchain je bezpečnější než tradiční systémy prodeje vstupenek.

NFT vstupenky na Olympijské hry

Vstupenky na Olympijské hry v Paříži v roce 2024 by se mohly prodávat jako NFT – alespoň to doporučuje vyslanec francouzské vlády pro Olympijské hry. Úředník Michel Cadot se domnívá, že technologie blockchain je bezpečnější než tradiční systémy prodeje vstupenek.

Budeme moci mintovat vstupenky NFT na Olympijské hry v Paříži v roce 2024?

Michel Cadot, vyslanec francouzské vlády pro Olympijské hry, navrhl zavedení vstupenek NFT pro Olympijské hry v Paříži v roce 2024. Vyplývá to z jeho 30stránkové zprávy, kterou minulý týden předložil úřadu předsedy vlády.

Zpráva obsahuje také pět doporučení ke zlepšení bezpečnostních protokolů pro nadcházející sportovní akce pořádané ve Francii. Jedním z těchto doporučení je využití technologie blockchain pro všechny nepřenosné vstupenky.

Jak bude systém prodeje vstupenek fungovat?

Michel Cadot v podstatě napsal, že každý účastník akce by měl obdržet svou digitální vstupenku prostřednictvím SMS a QR kódů vytvořených na technologii blockchain. Organizátoři Olympijských her zašlou vstupenky NFT jen několik dní před začátkem akce.

Vstupenky NFT budou navíc aktivní v určitém okruhu od místa konání akce. Celkově by měl tento inovativní systém snížit riziko podvodů se vstupenkami. Toto doporučení přichází také po podvodech se vstupenkami, ke kterým došlo během Ligy mistrů UEFA v Paříži.

„Tato koordinace by se měla vztahovat i na další velké mezinárodní sportovní akce a to ještě před zahájením mistrovství světa v ragby a olympijských her v roce 2024. Umožnilo by to přednastavit plánované systémy a významný průlom pracovních metod, stejně jako odraz řízení s více účastníky, tak aby bylo možné čelit případným potížím."

Michael Cadot

Ani účastníkům Olympijských her nejsou NFT cizí. Například olympijský tým Velké Británie uvedl loni v létě na trh vlastní kolekci NFT.

Michel Cadot doporučil úřadu předsedy vlády, aby zavedl blockchainový prodej vstupenek na všechny významné sportovní akce pořádané v Paříži. 

zdroj: nftevening.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář