Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

NFT Diversity Dollz oslavují krásu ve všech podobách

Diversity Dollz oslavují jedinečnost našeho druhu – ať už jde o barvu pleti, fyzické a duševní zdraví nebo životní kariéru. Zakladatel a tvůrce Junior Bernadin nedávno obdržel prezidentskou cenu kanceláře Bílého domu za vedení vědy, matematiky a inženýrství. Veřejný prodej DD NFT začíná 27. června v 15:00 CZ času.

NFT Diversity Dollz

Diversity Dollz oslavují jedinečnost našeho druhu – ať už jde o barvu pleti, fyzické a duševní zdraví nebo životní kariéru. Zakladatel a tvůrce Junior Bernadin nedávno obdržel prezidentskou cenu kanceláře Bílého domu za vedení vědy, matematiky a inženýrství. Veřejný prodej DD NFT začíná 27. června v 15:00 CZ času.

Co je kolekce Diversity Dollz NFT?

Diversity Dollz je kolekce 10 000 NFT postavená na Ethereovém blockchainu. Digitální aktiva jsou kombinací 180+ ručně ilustrovaných postav. Postavy mají různé účesy, doplňky a oděvy a oslavují rozmanitost ve všech jejích podobách. Tato výjimečná kolekce NFT zobrazuje témata, jako je duševní a fyzické zdraví, odstíny pleti ale i různé tělesné odlišnosti. Projekt se dále zaměřuje na STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) – téma, které je v dnešní době málokdy probírané. Ve skutečnosti se zakladatel projektu Junior Bernadin k vytvoření inspiroval svou vlastní dcerou. Jeho dcera má totiž jamajský, čínský a haitský původ. Výsledkem je sbírka 10 000 úžasných dětských karikatur připravených vstoupit do Metaverse! Veřejný prodej začne 27. června na 0,08 ETH za kus!

Road Map projektu byla zveřejněna. Přestože se jedná o nový NFT projekt, tým Diversity Dollz má před sebou velké plány. Jeden z plánů je například ten, že držitelé DD NFT si budou užívat interaktivní hry, dárky a další odměny pro komunitu. Část těchto plánů se uskuteční prostřednictvím programu Diversity Dollz Ambassador. V budoucnu tým plánuje spuštění dalšího NFT projektu a akcí pro členy komunity. Mezitím se držitelé budou moci zúčastnit Scavenger Hunt. Vítěz dostane 1,9 ETH a dalších 1,9 ETH dostane charitativní organizace 501(c)(3). Část výnosů z prodeje NFT půjde i pro komunitně vedenou nadaci. Každý držitel NFT samozřejmě získá právo hlasovat o budoucích plánech nadace.

Kdo je zakladatelem projektu? Diversity Dollz NFT pocházejí z fantazie Juniora Bernadina. Učitel a ředitel IT na Akademii Rona Clarka. Pan Bernadin pomohl více než 100 000 pedagogům vyvinout jejich strategie výuky, aby se jim dařilo společně se svými studenty. Bernadin obdržel prezidentskou cenu za vědu, matematiku a inženýrský mentoring. Toto prestižní ocenění udělil úřad pro vědeckou a technologickou politiku Bílého domu. Kromě toho je Junior Bernadin také mezi Atlanta Business Chronicles 40 Under 40 a Forbes Technology Council. V neposlední řadě patří mezi 100 nejlepších lídrů ve vzdělávání (Globálního fóra pro vzdělávání a učení). Nyní se Bernadin snaží přenést své rozsáhlé znalosti do metaverza – a Diversity Dollz je prvním krokem.

Veřejný prodej bude zahájen 27. června v 15 hod CZ času prostřednictvím platformy Openexus

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář