Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Bojovnice UFC bude první sportovkyní, která obdrží výplatu v bitcoinu

Luana Pinheiro je bojovnicí federace UFC z Brazílie. Právě byla vyhlášena jako první atletka v Latinské Americe, která dostává celý plat v bitcoinech.

První sportovkyně s výplatou v bitcoinu

Luana Pinheiro je bojovnicí federace UFC z Brazílie. Právě byla vyhlášena jako první atletka v Latinské Americe, která dostává celý plat v bitcoinech.

Luana Pinheiro obdrží výplatu v bitcoinech

Luana Pinheiro, oznámila veřejnosti, že uzavřela partnerství s Bitwage. Díky této spolupráci obdrží svůj plat od UFC v primární kryptoměně. Pinheiro oznámila, že nadále dostává platby FIAT od svých sponzorů, ale poté je přeměňuje na BTC prostřednictvím Bitwage.

Bojovnice je momentálně na 15. místě ve své kategorii UFC. Vyhrála posledních osm zápasů v řadě. Vysvětluje, že se rozhodla pobírat plat v bitcoinu na naléhání svého partnera a jiného bojovníka. Mluvíme o Matheusu Nicolausovi, který také v březnu oznámil, že za boj v UFC bude dostávat plat v bitcoinu.

Pinherio porovnává vlastnosti bitcoinu k jejím bojovým stylům jiu-jitsu. Zdůrazňuje, že upřednostňuje vydělávání v BTC a nebojí se volatilního kurzu přední kryptoměny. Volatilita je podle ní klíčovým motorem zhodnocování aktiv.

Přemýšlejte o tom: získání černého pásu v Brazílii v Jiu Jitsu trvá v průměru 10-15 let, takže moje časová preference je zde stejně dlouhá, ne-li delší. Všechno ostatní je pro mě jen hluk a čím nižší bude cena, tím více bitcoinů můžu mít v budoucnu

Brazilka tvrdí, že bitcoin vnímá jako zajištění proti inflaci, protože kupní síla fiat měn se v průběhu let s inflací zhoršila, zatímco BTC je navzdory různým korekcím stále v vzestupném trendu.

Nezapomeňte, že jsem z Brazílie, takže o inflaci a jejích důsledcích trochu vím. Narodila jsem se v roce 1994, přibližně v době, kdy byl představen brazilský real, v té době navázaný 1:1 na americký dolar. Nyní je to 5 BRL za 1 dolar. Bitcoin je zde k tomu, aby chránil před inflací

Federace bojových umění Ultimate Fighting Championship (UFC) se již nějakou dobu pohybuje odvážněji na trhu digitálních aktiv. V dubnu navázalo UFC spolupráci s kryptoměnovou burzou Crypto.com. Díky tomuto partnerství začalo UFC vyplácet svým hráčům bonus za boj v bitcoinu.

zdroje: beincryto.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář