Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Illuvium představuje pouhých 150 Illuvitars

Po velmi úspěšném prodeji pozemků přichází Illuvium s dalším typem NFT. Illuvitars jsou avatarové navázaní na herní účet. Prodej bude zahrnovat pouze 150 NFT.

Illuvium představuje jen 150 Illuvitars

Po velmi úspěšném prodeji pozemků přichází Illuvium s dalším typem NFT. Illuvitars jsou avatarové navázaní na herní účet. Prodej bude zahrnovat pouze 150 NFT.

Co jsou Illuvitars

Illuvitars NFT jsou avatarové, kompletně vázaní na váš profil. Jejich užití bude možné napříč všemi hrami Illuvium. Skládají se ze dvou částí: samotného avatara, který reprezentuje nejoblíbenější postavy v Illuviu a doplňků. Pro doplňky bude vyhrazeno 5 slotů. Každý slot pro jednu věc: pokrývka hlavy, brýle, skin, oblečení a rekvizita. Datum prodeje Illuvitars prozatím upřesněn nebyl.

Doplňky budou mít svou úroveň vzácnosti: virtuální, bronzová, stříbrná, zlatá, platinová, diamantová. Nejsou povinné, je to pouze další zábavná cesta, jak vylepšit Vašeho avatara. Doplňky budou k dostání ke koupi v bednách, kdy buď nebudete vědět, co si kupujete a nebo alespoň budete vědět, do jakého slotu si daný předmět kupujete nebo si je můžete nakoupit na IlluviDex marketplace. Někteří avataři a doplňky budou k nalezení pouze ve hře.

Ačkoliv datum prodeje nevíme, faktem je, že bude vyraženo 150 avatarů oblíbených Illuviálů. Víme také, že každá várka Illuvitars je jedinečná a nikdy nebude vyražena znovu.
Není žádný limit na peněženku. Koupit si tak můžete klidně více než jednoho Illuvitara. Každý drop s sebou nese vzácnost. Dá se předpokládat, že je na sekundárním marketplace levněji nenajdete.

Prodávat se budou za ETH a sILV2. Veškerý výtěžek se pomocí Revenue Distribution, stejně jako při prodeji pozemků, vloží do poolu odměn za stakování.

Projekt Illuvium patří mezi námi nejlépe hodnocené projekty, Charlie Gaming také vlastní pár NFT pozemků tohoto projektu. Dostali jsme také přístup do Beta verze. Kompletní analýzu si můžete přečíst na našem webu.

„Prodej Illuvitars nebude mít takovou pozornost, jako prodej pozemků. Ovšem pozemků bylo 20 tisíc a avatarů je pouze 150, takže cena bude vysoká a nebojím se, že by ztratila na hodnotě. Ne, opět tu je nějaký první drop projektu, který splňuje snad veškeré aspekty toho, aby se stal na dlouhá léta úspěšným. Může to být hodně záležitost “fajnšmekrů”, ti si to rozhodně nenechají ujít. No a pro ostatní to bude další zajímavé zpestření a porovnání, kam se šplhá cena projektu. Jako při prvním prodeji i zde bude zřejmě nejvýhodnější nakupovat za sILV2.“

autor: Jan Záhora

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář