Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Vývojáři oznámili datum sloučení Etherea

Sloučení Etherea je jedna z nejočekávanějších událostí v odvětví krypta. Toto sloučení bylo už několikrát odkládáno, ale nyní už je skoro za dveřmi a proběhne dokonce dříve než bylo plánováno vývojáři.

Vývojáři oznámili datum sloučení Etherea

Sloučení Etherea je jedna z nejočekávanějších událostí v odvětví krypta. Sloučení bylo už několikrát odkládáno, ale nyní už je skoro za dveřmi. Sloučení proběhne dříve než bylo plánováno dle vývojářů.

Kdy a jak?

Sloučení Etherea je jedna z nejočekávanějších událostí v odvětví krypta. Sloučení bylo už několikrát odkládáno, ale nyní už je skoro za dveřmi. Vývojáři Etherea předpokládají, že ke sloučení dojde 15. nebo 16. září. Ovšem je nutno podotknout, že tento časový rámec se může změnit v důsledku mnoha faktorů, a tak nelze s datem počítat jako s definitivním.

Spoluzakladatel EthHub, Anthony Sassano, na Twitteru prohlásil: „Sloučení mainnetu Etherea je předběžně naplánováno na 15./16. září.“ Anthony Sassano dodal, že tato zpráva vzešla z hovoru s hlavními vývojáři.

Ke sloučení Etherea zbývají poslední dva kroky, jímž se říká “Bellatrix” a “Paris”. Anthonymu Sassanovi bylo potvrzeno, že “Bellatrix” se uskuteční 6. září. Finální část upgradu “Paris”, proběhne, až hash rate Etherea dosáhne určité úrovně, která je očekávaná 15. září.

Co je to Sloučení Etherea?

Ethereum je blockchain, který je na protokolu Proof-of-Work. Ovšem tento protokol zpracovává transakce pomaleji a spotřebovává mnoho energie oproti Proof-of-Stake protokolu. A tak vývojáři Etherea založili Beacon chain, který funguje na protokolu Proof-of-Stake. Jednodušeji řečeno, sloučení Etherea je spojení Ethereum mainnet s Beacon chain, a tak Ethereum kompletně opustí Proof-of-Work protokol.

zdroje: cointelegraph.com, pixabay.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář