Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Strike představuje Visa kartu

Digitální platební platforma – Strike – oznámila spuštění nové karty Visa, se kterou bude spárována. Svým uživatelům dává možnost získat odměny za platby v kryptoměnách.

Strike představuje Visa kartu

Digitální platební platforma – Strike – oznámila spuštění nové karty Visa, se kterou bude spárována. Svým uživatelům dává možnost získat odměny za platby v kryptoměnách.

Visa karta od Strike

Populární digitální peněženka postavená na Lightning Network, Strike, včera prostřednictvím Twitteru oznámila představení nové karty Visa. Zákazníci aplikace nyní budou moci „vzít Strike kamkoliv a získat odměny za každodenní výdaje“.

Strike je jednou z nejpopulárnějších aplikací pro kryptoměny na bázi Lightning Network. LN je protokol vrstvy 2 určený k urychlení transakcí založených na bitcoinech. Aktivity společnosti získaly větší publicitu v dubnu letošního roku, kdy oznámila integraci s Shopify a partnerství s platební společností Blackhawk a NCR.

Během série tweetů Strike oznámil, že vlastníci nové karty ji budou moci použít na přímé vklady, platby v BTC, nákup této kryptoměny, převod finančních prostředků, jejich utrácení přes Apple Pay a Google Pay a získávání odměn. Společnost také deklarovala, že věnuje 1 % ze všech zisků souvisejících s novým produktem na rozvoj open source bitcoinové sítě.

Lightning Labs, subjekt zapojený do vývoje Lightning Network, vybral v dubnu 70 milionů dolarů v kole financování série B.

Lightning Network na pomoc Argentině

Argentina je jednou ze zemí nejvíce postižených inflací na světě. Ekonomové předpovídají, že do konce roku bude její úroveň v zemi kolem 60%. Kromě toho má být 7 milionů občanů v zóně chudoby.

Společnost Strike začátkem letošního roku oznámila spuštění sítě Lightning Network v Argentině. Jack Mallers, zakladatel a generální ředitel společnosti Strike, potvrdil tuto zprávu na Twitteru. Vyjádřil názor, že bitcoin by mohl „dát naději lidem v Argentině“. To jim dává možnost mít „stabilní hotovostní zůstatek, který lze utratit okamžitě i bezplatně“. Mallers také popsal bitcoinovou síť jako dokonalý peněžní systém, který přináší „základní lidskou svobodu“.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář