Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Na trhu se objevily M&M's inspirované NFT Bored Ape Yacht Club a Mutant Ape Yacht Club

Společnost Mars Incorporated, která stojí za vznikem oblíbené lahůdky M&M’s, právě podepsala smlouvu s Universal Music Group. Týká se série NFT Bored Ape Yacht Club (BAYC) a Mutant Ape Yacht Club (MAYC). Obrázky „nudících se opic“ budou použity na sladkostech M&M’s.

Na trhu se objevily M&M's inspirované NFT

Společnost Mars Incorporated, která stojí za vznikem oblíbené lahůdky M&M’s, právě podepsala smlouvu s Universal Music Group. Týká se série NFT Bored Ape Yacht Club (BAYC) a Mutant Ape Yacht Club (MAYC). Obrázky „nudících se opic“ budou použity na sladkostech M&M’s.

Mars Incorporated podporuje NFT

Mars Incorporated podepsala dohodu s Universal Music Group. Poslední jmenovaná společnost spravuje licence na obrázky od sběratelů NFT, kteří tvoří virtuální metaverse tým – KINGSHIP. Jedná se o grafiku od BAYC a MAYC.

V rámci nové spolupráce došlo ke zcela originální propagaci NFT. Mars vydal limitovanou edici svých sladkostí ve znamení dvou „emek“. Na trh se dostala zlatá dárková krabička od M&M’s. Počet takových krabiček byl omezen jen na 100 kusů. Série je podle společnosti již vyprodána. Cena jednoho balíčku byla 99,99 dolarů.

To ovšem není konec. Příznivci sladkostí si budou moci zakoupit i hnědé krabičky, které jsou pokračováním těch „zlatých“. Ty budou mít čísla 101 až 4000 a jsou stále dostupné.

K tomu všemu jsou zde dózy od M&M’s s potiskem postaviček ze série BAYC a MAYC od KINGSHIP. Kolik stojí? Jen 39,99 dolarů. Sklenice byly očíslovány od 1 do 6 000.

Je zajímavé, že akce ukázala, že NFT nedává jen práva na grafiku, ale i další privilegia. Držitelé NFT KINGSHIP byli první, kteří získali přístup k této exkluzivní nabídce. Koupili tedy zlaté obaly, jejichž hodnota může časem narůstat.

To není všechno. Za zmínku stojí, že nová iniciativa ukazuje i to, jak mohou držitelé NFT z kolekcí BAYC a MAYC využívat svá práva na grafiku a vydělávat na nich.

Slavní rappeři a píseň o NFT

Nedávno jsme se také dozvěděli, že se bude NFT propagovat na prestižní hudební akci.

Jde o to, že Yuga Labs, společnost stojící za jachtařským klubem Bored Ape Yacht Club, se spojila s rapovými legendami Marshalem „Eminem“ Mathersem a Calvinem „Snoop Doggem“ Cordozarem. Oba hudebníci vystoupí se společnou písní „From the D 2 The LBC“ během předávání MTV Video Music Awards. Toto bude vůbec první show MTV inspirovaná Metaverse. Více se můžete dočíst zde.

zdroje: decrypt.co, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář