Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Meta přináší aktualizaci na Facebooku a Instagramu, týkající se NFT

Meta oznámila aktualizaci svých funkcí NFT na Facebooku a Instagramu. Odteď obě platformy sociálních médií umožní uživatelům v USA a jiných zemích integrovat své peněženky a sdílet své vlastní NFT s přáteli a sledovateli.

Meta přináší aktualizace, týkající se NFT

Meta oznámila aktualizaci svých funkcí NFT na Facebooku a Instagramu. Odteď obě platformy sociálních médií umožní uživatelům v USA a jiných zemích integrovat své peněženky a sdílet své vlastní NFT s přáteli a sledovateli.

Nové možnosti pro NFT na Instagramu a Facebooku

Podle oficiálního oznámení mají nyní všichni uživatelé ve 100 zemích, kde jsou na Instagramu dostupné digitální sbírky, k této nové funkci přístup. Pro připojení k platformám sociálních médií, kde uživatel nebo tvůrce obsahu prezentuje své NFT, musí uživatelé zkontrolovat, zda Facebook a Instagram podporují jejich peněženky. V době psaní tohoto článku nabízejí platformy podporu pro Ethereum, Polygon a Flow Network.

Platforma sociálních médií také poskytuje podporu pro peněženky, jako jsou Trust Wallet, Coinbase Wallet, Dapper Wallet a MetaMask. Ten je jedním z nejpopulárnějších, neboť uživatelům nabízí nástroj, který jim umožňuje snadné připojení k Facebooku, Instagramu a jiným platformám.

Jak vysvětlila společnost Meta, uživatelé musí být přihlášeni do svého účtu, aby mohli propojit své peněženky s platformami. Potom už jen stačí vstoupit do sekce nastavení, z nabídky vybrat záložku digitální sbírka a vybrat možnost propojení peněženky s platformou.

Sociální platformy pak zobrazí obrazovku se žádostí o dodatečné informace, jako je například heslo k peněžence. Nakonec budou muset uživatelé kliknout na „Podepsat“, aby potvrdili přístup ke svým portfoliím digitálních aktiv. Celý proces trvá několik minut, každou peněženku lze propojit jen s jedním účtem na Instagramu nebo Facebooku.

Platformy sociálních médií zobrazí další informace o NFT, jako například: autora, popis a nativní blockchain tokenu.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář