Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Novinky ve hře Aavegotchi

Aavegotchi jsou vzácné krypto-sběratelské předměty na blockchainu Etherea s podporou DeFi od společnosti Aave. Mají tři atributy, které určují jejich celkovou hodnotu a vzácnost ve vesmíru Aavegotchi – sílu ducha, vlastnosti a vzhled.

Novinky ve hře Aavegotchi

Aavegotchi jsou vzácné krypto-sběratelské předměty na blockchainu Etherea s podporou DeFi od společnosti Aave. Mají tři atributy, které určují jejich celkovou hodnotu a vzácnost ve vesmíru Aavegotchi – sílu ducha, vlastnosti a vzhled.

Novinky

  • $GLTR je zbrusu nový token, jehož cílem je odměňovat poskytovatele likvidity na připravované burze Gotchus Alchemica Exchange (GAX). Staking GLTR je již spuštěn a umožňuje hráčům stakovat své žetony wapGHST nebo Quickswap/Sushiswap LP a začít dostávat odměny GLTR. Více informací najdete na tomto odkazu.
  • Vklady a výběry $GHST lze nyní provádět přímo v Polygon Mainnet, aniž by bylo nutné používat bridge. Binance umožnila uživatelům přeskočit proces bridgování a posílat a vybírat své tokeny přímo do svých peněženek webu 3.0 v Polygon Mainnetu. To umožní hráčům mnohem snadnější interakci s ekosystémem Aavegotchi. Podrobnosti najdete na tomto odkazu
  • $GHST je nově možné obchodovat na kryptoměnové burze Huobi
  • Gotchiverse Land Decortions lze nyní nakupovat a prodávat na Aavegotchi Baazaar

Novinky v gameplay

  • Vydání Gotchiverse Land je na světě. Hráči mohou díky této verzi přistupovat a pracovat na všech pozemcích REALM, které vlastní. Další informace naleznete na zde.
  • Funkce Unequipping je v provozu. Hráči nyní mohou odstraňovat Tales a Installations ze svých pozemků.
  • Stránka Verse Analytics Tools je v provozu

Stránka umožňuje hráčům a držitelům sledovat cenovou hladinu $GLTR v korelaci s ostatními alchymiemi (Alchymie je stavební kámen Gotchiverse a používá se k výrobě Installations a Tiles, což je základní součást Gotchiverse).

Více informací zde.

Stránka byla vytvořena ve spolupráci s gmDAO a gildou The Gotchi French Army.

  • Dne 28. července 2022 byla spuštěna 4. sezóna Aavegotchi Rarity Farming, což je mechanismus Play-2-Earn, jehož cílem je odměnit nejaktivnější hráče hry

Nová partnerství

  • Bylo oznámeno partnerství s Music Parkour. Music Parkour je připravovaná rytmická hra pro virtuální realitu (VR). Odkaz zde.
  • Aavegotchi Ethereum NFT kolekce je nyní k dispozici na GamerHash NFT marketplace
  • Aavegotchi je k dispozici na Lens Protocol. Lens Protocol je decentralizovaný sociální graf, který umožňuje vývojářům spouštět platformy sociálních médií Webu 3.0. Všichni držitelé Aavegotchi mohou mintovat své vlastní profily Lens. Odkaz pro držitele Aavegotchi k uplatnění nároku.
  • $GHST je nyní podporováno na samostatné kryptoměnové peněžence Exodus.

Další oznámené updaty:

  • První z nich je nadcházející funkce Cross-Chain Swaps s integrací Router Protocol, která umožní cross-chain swapy pro $GHST! Více informací naleznete zde.
  • Dále se můžeme těšit na uměleckou verzi, která představí nové funkce pro Gotchiverse. Díky této funkci budou moci majitelé NFT vystavovat své oblíbené NFT v Gotchiverse. Více informací naleznete zde

Zdá se, že tým Aavegotchi se medvědího trhu nebojí. Tým se neustále zapojuje do komunikace s komunitou poskytováním nových informací a aktualizací. Z kanálů sociálních médií projektu jsou pravidelně sdíleny speciální události i airdropy $GHST. Aktuality týkající se tohoto projektu budeme i nadále sledovat.

autor: Eda

zdroj: blog.aavegotchi.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář