Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Sega spouští první hru založenou na blockchainu

Sega, jedna z největších japonských herních společností oznámila, že spustí svoji první blockchain hru ve spolupráci s Double Jump Tokyo, další japonskou vývojářskou společností. Hra založená na sérii Sangokushi Taisen bude naprogramovaná s podporou Oasys, japonského blockchainového projektu.

Sega spouští první hru založenou na blockchainu

Sega, jedna z největších japonských herních společností oznámila, že spustí svoji první blockchain hru ve spolupráci s Double Jump Tokyo, další japonskou vývojářskou společností. Hra založená na sérii Sangokushi Taisen bude naprogramovaná s podporou Oasys, japonského blockchainového projektu.

Sega spouští první blockchainový herní projekt

Sega, jedna z nejvlivnějších japonských herních společností, oznámila, že postaví svoji první hru založenou na blockchaine. Projekt, který postaví jiná herní společnost, Double Jump Tokio, bude založen na arkádové hře Sangokushi Taisen oblíbené v Japonsku.

Sangokushi Taisen je série strategických her, které umožňují hráčům používat virtuální karty. Herní struktura je ideální pro implementaci prvků blockchainu, jako je komerční aspekt uvedených karet a tokenizace určitých herních aktiv. Žádná ze společností zatím nesdělila, jak budou tyto prvky blockchainu zahrnuty do herní mechaniky. Neznáme ani datum vydání.

Oasys Blockchain a Blockchain Gaming

Double Jump Tokio také oznámilo, že hra bude vyvíjena ve spolupráci s projektem Oasys. Tato japonská společnost chce rozvíjet trh s blockchainovými hrami tím, že jim poskytne přiměřenou škálovatelnost a podporu velkého počtu souběžných hráčů. Oasys má podporu tradičních společností jako Bandai Namco, Sega, Jump Crypto a dokonce Square Enix. Ten se nedávno stal validátorem sítě Ethereum.

Postoj společnosti Sega k nezaměnitelným tokenům (NFT) a hrám založeným na blockchainu byl nejednoznačný. V lednu společnost uvedla, že by se mohla odhlásit z implementace těchto technologií ve svých hrách, pokud by tato myšlenka neoslovila veřejnost. Krátce nato, v dubnu, však Sega navrhla možnost zahrnout prvky NFT a metaverza do strategie vývoje superher.

Stále více předních vývojářů v herním průmyslu si uvědomuje možnosti technologie blockchain. Ubisoft se navzdory počáteční nespokojenosti hráčů rozhodl zavést NFT do svých her. Square Enix také zahrnul blockchain jako klíčovou součást svého byznys plánu do budoucnosti.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář