Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Decentraland - Otevřená Beta verze SDK7

Decentraland je metaverse projekt, ve kterém mohou hráči vytvářet a zpeněžovat předměty a aplikace. Nyní společnost vydává otevřenou Beta verzi SDK7.

Decentraland - Otevřená Beta verze SDK

Decentraland je metaverse projekt, ve kterém mohou hráči vytvářet a zpeněžovat předměty a aplikace. Nyní společnost vydává otevřenou Beta verzi SDK7.

 

V červenci loňského roku bylo oznámeno vydání SDK7 a byl vydán manifest, kde byla popsána podrobná vize toho, co se plánuje pro finální verzi SDK7. SDK by měl Decentralandu sloužit jako otevřený protokol pro tvorbu metaverse obsahu a je otevřený pro jakoukoliv platformu, která by ho chtěla přijmout.

Hlavním cílem SDK7 je nyní připravit zázemí pro vytvoření výkonného editoru, kterého nyní byla vydána první verze. Editor pomáhá Decentralandu zjednodušit proces vývoje scén a umožňuje vizuální úpravy pro ty, kteří o ně stojí, což znamená, že nebude potřebná znalost kódování a možnost stavění v Decentralandu, tím pádem, bude přístupné pro všechny. Kromě zlepšení procesu vývoje scén by SDK7 mělo také usnadnit tvorbu nejrůznějších alternativních projektů na ekosystému Decentraland, mít pozitivní dopad na výkon a připravit půdu pro robustnější a zjednodušené multiplayerové funkce.

Kromě toho byla do beta verze přidána funkce streamování videa a události, vylepšený výkon, použití novější verze jazyka, díky které mají hráči přístup k řadě funkcí, jako je např. funkce map.

Byla také přidána funkce různých tlačítek, například hráči mohou pozdravit NPC stisknutím tlačítka E, obchodovat s ní pomocí F, nebo jí udeřit levým tlačítkem myši. Všechny možnosti se hráči zobrazí při najetí myši na NPC. Hráči si také mohou upravit výšky tónů, získat polohu a natočení kamery avatara.

Hlavní výhodou verze SDK7 je její jednodušší používání oproti předchozí verzi, takže se s ní hráči jednodušeji naučí. Pokud hráči chtějí SDK7 Beta použít, musí si sáhnout rozhraní Decentraland Editor SDK7 pro Visual Studio Code. Také se mohou připojit na Discordu ke kanálu sdk7-beta a dozvědět se více informací.Podrobné informace o použití SDK7 Beta verze hráči naleznou zde.

zdroj: cointelegraph.com, pixabay.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář