Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Společnost Square Enix, tvůrce hry Final Fantasy, se nevzdává NFT projektu

Square Enix, jedna z nejlepších společností na trhu s hrami, se připravuje na několik významných uvedení na trh. Producent série „Final Fantasy“ připravuje mimo jiné i první velké produkce související s NFT.

Společnost Square Enix se nevzdává NFT projektu

Square Enix, jedna z nejlepších společností na trhu s hrami, se připravuje na několik významných uvedení na trh. Producent série „Final Fantasy“ připravuje mimo jiné i první velké produkce související s NFT.

Výrobce hry „Final Fantasy“ nadále sází na NFT

Začátkem tohoto měsíce jsme se dozvěděli, že Yosuke Matsuda se rozloučí s křeslem předsedy představenstva společnosti Square Enix. Právě on nasměroval společnost směrem k blockchainu a trhu NFT. Naznačovalo se tedy, že vývojář her nyní udělá krok zpět a přestane vyvíjet v oblasti tokenů.

Dnes se však stále hlasitěji ozývají hlasy, které naznačují, že Matsuda přišel o funkci kvůli slabému vydání hry „Forspoken“ a prodeji vývojářských studií a práv na více než 50 herních značek včetně „Thief“„Tomb Raider“ a „Deus Ex“.

Samotná společnost Square Enix zatím nemá v úmyslu měnit své plány pro NFT. Očekává se totiž, že už příští rok nabídne fanouškům hry, které budou využívat možnosti technologie blockchain.

Jak společnost uvedla ve svém sdělení, hlavní hry budou vydány nejen v roce 2024, ale také v roce 2025. „a v následujících letech“. Očekává se, že na trhu bude „mnoho nových titulů“. Jak dodala, společnost počítá i s tím, že hráči čekají na blockchainové hry.

Je známo, že v období od 1. dubna 2023 do 31. března 2024 se na trh dostane několik her souvisejících s NFT.

Symbiogenesis

Společnost Square Enix již zveřejnila teaser hry „Symbiogenesis“, která bude založena na principu NFT. Hra údajně dostane „zcela novou formu zábavy založené na NFT. Takovou, ve které se 10 000 sběratelských grafik kombinuje s herními systémy“. Zmiňované grafiky jsou ilustrace postav, které se objeví v produkci. Mají představovat „různé rasy a povolání“.

Grafiky se budou vydávat postupně, jak začíná každá kapitola „Symbiogenesis“. Celkem jich má být šest. Hráči budou „plnit hlavní dějovou linii a mise, čímž odemknou příběhy, které tyto postavy skrývají“.

Hra byla oznámena již v listopadu loňského roku. Má to být „první sběratelský umělecký projekt vytvořený od základů s ohledem na fanoušky Webu 3.0“.

 

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář