Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Automobilka Renault vydává druhou kolekci NFT bot

Společnost Renault oznámila uvedení své druhé NFT kolekce, RACING SHOE5, kterou chce oslavit úspěch své první NFT kolekce genR5. Nová kolekce je kombinací stylu a technologie a vzdává hold bohaté historii společnosti a jejím věrným fanouškům.

Automobilka Renault vydává druhou kolekci NFT bot

Společnost Renault oznámila uvedení své druhé NFT kolekce, RACING SHOE5, kterou chce oslavit úspěch své první NFT kolekce genR5. Nová kolekce je kombinací stylu a technologie a vzdává hold bohaté historii společnosti a jejím věrným fanouškům.

Nová kolekce RACING SHOE5 obsahuje celkem 960 tenisek v limitované edici, přičemž každá je spojena s 3D uměleckým NFT dílem registrovaným v blockchainu jako jeho „digitální dvojče“. Tato NFT nabízejí svým držitelům jedinečnou možnost setkat se s designéry Renault přímo ve výzkumném a vývojovém středisku společnosti renault a také umožňuje odemknout přizpůsobitelnou kolekci zboží.

Kolekce obsahuje pět na zakázku vytvořených stylů, které jsou inspirovány ikonickým modelem auta Renault R5 Turbo. Speciální šestý design je vytvořen ve spolupráci s Web 3.0 komunitou R3NLT a je oslavou legendárního modelu auta Renault R5 Turbo 3E.

Všechny tyto tenisky ze sběratelské edice mají výrazné designové prvky legendární řady R5 Turbo, s tím, že sklon paty je jako podvozek vozů, vzhled boty je inspirován čalounění uvnitř vozu a tkaničky bot připomínají bezpečnostní pásy.

Boty s NFC funkcemi

Renault se rozhodl integrovat do jazyka boty technologii NFC, aby ještě více podpořil své technologické inovace. Pokud majitel této boty naskenuje čip uložený v jazyku, dojde k načtení druhého NFT „digitální pas“ které obsahuje unikátní identifikační kartu k botě, na které je uvedeno složení, materiály a historie výroby. 

Tyto tenisky jsou vyráběny z ekologických materiálů, jako je kůže s certifikací LWG, čímž se zavázaly k udržitelnosti. Každý pár, spolu s příslušným NFT, bude k dispozici za 265 Euro. Předčasný přístup ke kolekci RACING SHOE5 bude zahájen 15. května pro fanoušky a členy Web 3.0 komunity R3NLT. Předregistrovaní zákazníci budou mít přístup k dropu 16. května, a veřejný prodej bude zahájen 17. května prostřednictvím webových stránek společnosti Renault.

Podle týmu projektu kolekce RACING SHOE5 nabízí fanouškům značky Renault novou a inovativní možnost spolupráce s jejich oblíbenou automobilkou. Dále zdůrazňují, že druhý drop Renault NFT je jedinečnou příležitostí pro fanoušky značky pořídit si jedinečný pár na míru navržených tenisek a užít si úchvatný 3D zážitek.

zdroj: nftnewstoday.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář