Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Reddit testuje NFT v profilových obrázcích

NFT přitahuje stále více subjektů z různých odvětví. Další společností, která se k tomuto trendu přidala, je Reddit. Platforma sociálních médií momentálně testuje funkci, která uživatelům umožní nastavit si NFT jako svůj profilový obrázek. Zdá se, že Reddit se inspiroval Twitterem. Platforma, kterou kdysi provozoval Jack Dorsey, spustila před necelým týdnem velmi podobnou funkci.

Reddit testuje NFT profilovky

NFT v profilových obrázcích na reddit

NFT přitahuje stále více subjektů z různých odvětví. Další společností, která se k tomuto trendu přidala, je Reddit. Platforma sociálních médií momentálně testuje funkci, která uživatelům umožní nastavit si NFT jako svůj profilový obrázek. Zdá se, že Reddit se inspiroval Twitterem. Platforma, kterou kdysi provozoval Jack Dorsey, spustila před necelým týdnem velmi podobnou funkci.

Reddit po stopách Twitteru

#Reddit pracuje i na profilových obrázcích #NFT!

Profilový obrázek jako NFT

O nové funkci zatím moc nevíme. Reddit jen uvedl, že tento konkrétní test je „ve velmi raném stadiu a nebyl veřejně dostupný uživatelům na stránce“.

Mluvčí společnosti Tim Rathschmidt uvedl, že jde o malý interní test a rozhodnutí o jeho úplné implementaci ještě nebylo přijato.

Neustále hledáme způsoby, jak poskytnout uživatelům a komunitě na Redditu hodnotu. Momentálně testujeme možnost použít NFT jako profilové obrázky (avatary).

Toto není poprvé, co platforma sociálních médií přišla do kontaktu s NFT. Před časem vydala vlastní kolekci Snoos, která měla rozporuplné ohlasy. 

Reddit má také testovací kolekci Alien NFT na OpenSea. Zatím však není k prodeji.

Reddit není jedinou sociální platformou, která vstupuje do světa nezaměnitelných tokenů. Generální ředitelka platformy YouTube Susan Wojcicki v otevřeném dopise ze dne 25. ledna uvedla, že společnost se „zaměřuje na rozšiřování ekosystému YouTube, aby pomohla tvůrcům využívat nové technologie včetně věcí jako NFT“.

Ekosystém NFT roste navzdory poklesu trhu

Navzdory 25% „kolapsu“ na trhu s kryptoměnami v letošním roce, NFT nabírají na síle. Analytická platforma Nonfungible uvádí, že týdenní sekundární tržby byly na úrovni 608 milionů dolarů. Toto číslo je dvakrát vyšší než v posledním prosincovém týdnu.

zdroj: cointelegraph.com, pixabay.com, okrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář