Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

UFC bude vyplácet bonusy v bitcoinech

Ultimate Fighting Championship (UFC), největší profesionální organizace smíšených bojových umění na světě, má v úmyslu vyplácet hráčům bonusy v bitcoinech. To bude možné díky spolupráci s kryptoměnovou burzou Crypto.com.

UFC bude vyplácet bonusy v bitcoinech

UFC vyplácí bonusy v BTC

Ultimate Fighting Championship (UFC), největší profesionální organizace smíšených bojových umění na světě, má v úmyslu vyplácet hráčům bonusy v bitcoinech. To bude možné díky spolupráci s kryptoměnovou burzou Crypto.com.

Vyplácení bonusů

Organizace vyplatí bitcoinové bonusy třem nejlepším hráčům vybraným fanoušky na každém galavečeru. Soubor dodatečných cen je $60 000 v hlavní kryptoměně.

Crypto.com uvedlo, že hráči obdrží následující odměny:

  1. vybraný hráč obdrží BTC v hodnotě $30 000
  2. vybraný hráč obdrží BTC v hodnotě $20 000 
  3. vybraný hráč obdrží BTC v hodnotě $10 000

Lídr UFC Dana White v prohlášení napsal:

„Crypto.com je oficiálním partnerem UFC necelý rok a už teď můžu říct, že jsou jedním z nejlepších partnerů, jaké jsme kdy měli. Stále přicházejí s novými nápady, jak můžeme spolupracovat, abychom se propojili více s fanoušky.“

Není to poprvé, co Crypto.com vstoupilo do světa sportovního marketingu. V listopadu 2021 burza zaplatila 700 milionů dolarů za práva na název stadionu LA Lakers.

Na druhé straně ani UFC nevstupuje do světa kryptoměn poprvé.

UFC a kryptoměny

V dubnu loňského roku organizace naznačila svůj záměr zapojit se do sektoru NFT podáním dvou patentových přihlášek. První se týkala ochranné známky pro kryptoměnu pod značkou UFC a druhá se týkala aplikace, která slouží k jejímu provozování.

Jeden ze závěrů zněl:

„Stažitelný software, který umožňuje členům přijímat, přistupovat, vydávat, obchodovat a spravovat kryptoměnu, digitální měnu, digitální tokeny, nekonvertibilní tokeny, digitální sběratelské předměty a digitální aktiva.“

UFC zápasník

O měsíc dříve tehdejší šampion těžké váhy UFC z Kamerunu, Francis Ngannou, vydělal 580 000 dolarů díky partnerství s projektem NFT, což bylo více, než jeho garantovaný plat v zápase proti Stipe Miocic na UFC 260.

Kamerunský bojovník UFC také zvažuje, že se připojí k rostoucímu seznamu profesionálních sportovců, kteří dostávají své výplaty v BTC. Před časem prozradil, že je zastáncem původní kryptoměny a svou myšlenku již sdílel i se svou rodinou a přáteli.

Ngannou také zdůraznil, že je optimistický, pokud jde o budoucnost aktiva, a proto zvažuje možnost přijímat polovinu svých budoucích zisků ze soubojů v BTC.

zdroj: cointelegraph.com, pixabay.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář