Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Německo je nejvíce přátelská země ke kryptoměnám na světě

Studie Coincub odhalila, že Německo, Singapur a Spojené státy jsou tři země, které jsou nejvíce přátelské ke kryptoměnám.

Německo přátelské ke kryptoměnám!

Německo přátelské ke kryptu

Jak odhalila studie Coincub, Německo, Singapur a Spojené státy jsou tři země, které jsou nejvíce přátelské ke kryptoměnám.

Coincub oznámil, že Německo je nejpřátelštější zemí k digitální měně na světě za 1Q2022

Podle studie společnosti Coincub je Německo zemí, která nejvíce podporuje kryptoměny. Singapur, předchozí lídr tohoto žebříčku, je nyní na druhém místě, zatímco USA se umístily těsně za ním.

„Přijetí kryptoměn Německem a průlomové rozhodnutí povolit investice do kryptoměn, umístily zemi v prvním čtvrtletí 2022 na první místo,“ uvedla společnost.

Příkladem nového směřování v Německu jsou plány Sparkasse, největší finanční skupiny v zemi. Svým téměř 50 milionům zákazníků chce přinést možnosti digitálního obsahu.

Zmíněný Singapur je nyní na druhém místě, zatímco USA jakožto vedoucí světová ekonomika jsou až na místě třetím. První pětku uzavírají Austrálie a Švýcarsko.

Sergiu Hamza, generální ředitel společnosti Coincub, vysvětlil, že jeho společnost se ve svých zprávách snaží poskytnout co nejpřesnější obraz o nejnovějších trendech na trhu. Používá metodologii bodování pro hodnocení specifických kategorií, jako jsou případy podvodů, využití odborníků (včetně dostupnosti kurzů digitálního obsahu od předních institucí) a počet ICO v každé zemi.

„Jak se události vyvíjejí, posouváme se za hranice legislativy nebo čistých čísel a zavádíme nové dimenze, které jsou klíčové pro určení náklonnosti ke kryptoměnám nebo vyspělosti země,“ řekl.

Bitcoin illustrační obrázek 3

Další země, které si v žebříčku polepšily, byly Nizozemsko, Francie a Španělsko. Coincub si všiml zlepšení jejich postoje ke kryptoměnám. Kromě toho zaznamenaly nárůst počtu transakcí s kryptoměnami a start-upů z blockchainového trhu.

Důvodem vysokého umístění Švýcarska byly zejména zprávy, že město Lugano je připraveno přijmout bitcoin jako zákonné platidlo.

Portugalsko chybí

Stojí za zmínku, že jedna ze zemí, které jsou nejvíce nakloněny kryptoměnám v Evropě, Portugalsko, se nedostalo do první desítky žebříčku Coincub.

Vláda země nepovažuje bitcoiny a altcoiny za aktiva, ale za měny.

zdroj: cointelegraph.com, pixabay.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář