Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Prodej pozemků ve hře Illuvium přichází!

Prodej pozemků ve hře Illuvium, kterou náš tým ohodnotil 9,2/10, je téměř zde. Tým tvůrců zveřejnil poslední podrobnosti o prodeji i vlastnictví pozemků v této skvělé hře. Prodej proběhne od 2.6. do 5.6.2022.

Illuvium: Prodej pozemků je zde!

Prodej pozemků ve hře Illuvium, kterou náš tým ohodnotil 9,2/10 je téměř zde. Tým tvůrců zveřejnil poslední podrobnosti o prodeji i vlastnění pozemků v této skvělé hře. Prodej proběhne od 2. do 5.6.2022.

Prodej pozemků je za dveřmi!

Dlouho očekávaný prodej pozemků ve hře Illuvium je konečně tady. Původně byl prodej plánovaný na konec listopadu 2021, tedy více než před půl rokem.

Pro zopakování, celkové množství pozemků je 100 000. Pozemky se dle vzácnosti dělí na Tiery (5 úrovní). Tier 1 je nejlevnější a nachází se na něm nejméně zdrojů. Tier 5 je naopak nejvzácnější. Bude mít nejvíce zdrojů a arénu na pořádání e-sportových akcí. Celkově bude pouze 7 pozemků úrovně Tier 5, v této aukci dva.

Do prvního prodeje půjde dohromady 20 000 pozemků. Ty budou od 2.6 15:00 SEČ do 5.6 15:00 SEČ postupně draženy formou Holandské aukce po dobu dvou hodin (s výjimkou Tier 5, viz níže). Cena klesá a první přihazující položku získává. V každém kole aukce půjde do prodeje přibližně 282 pozemků, rozloženo po hodině napříč celým třídenním prodejem.

Nákup bude možný provést za ethereum (ETH) nebo za herní token sILV2. Startovní cena je následující: Tier1 – 2 ETH, Tier 2 – 6 ETH, Tier 3 – 20 ETH, Tier 4 – 80 ETH. Dražba Tier 5 se bude konat formou klasické aukce, která bude probíhat napříč celým prodejem. 

Forma Holandské aukce byla zvolena tak, aby se předešlo možným Gaswars. To je označení pro situaci, kdy se dva lidé snaží získat jednu položku ve stejný okamžik. Oba zaplatí poplatek síti, který je na blockchainu Ethereum skutečně vysoký, a pouze jeden získá položku. Druhý tedy zbytečně přijde o peníze bez možnosti náhrady.

Tvůrci také radí, abyste si před nákupem zkontrolovali, zda máte na peněžence dostatečné prostředky na nákup pozemku a zároveň na zaplacení poplatku síti. Obojí je k úspěšnému nákupu potřeba.

Nákup proběhne přes oficiální stránky projektu Illuvium v záložce Exchange ->IlluviDex. Pořízení je možné pouze přes počítač, protože s telefonem by bylo komplikované spojit MetaMask peněženku pro provádění transakcí.

Pozemek bude sloužit k příjmům ze hry díky těžbě a prodeji jeho zdrojů. Dále tu bude několik užitečných budov a možností, jako například tvorba vzácných Blueprints.

Pozemků můžete vlastnit, kolik uznáte za vhodné. Aukce bude probíhat napříč všemi sedmi regiony a pozemky budou mít i možnost pronájmu.

Pro více informací se na nás obraťte na našem Discordu nebo jiné sociální síti.

zdroj: illuvium.medium.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář