Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Charlie Gaming a prodej pozemků Illuvium

Od konce prodeje pozemků uběhlo několik dní a kryptosvět stále fascinuje neuvěřitelná hladkost, se kterou prodej proběhl. Jednalo se o nejúspěšnější prodej pozemků v historii. A Charlie Gaming tým byl u toho!

Charlie Gaming a prodej pozemků ILV!

Od konce prodeje pozemků uběhlo několik dní a kryptosvět stále fascinuje hladkost, se kterou prodej proběhl. Jednalo se o nejúspěšnější prodej pozemků v historii. A Charlie Gaming tým byl u toho! 

Tým Charlie Gaming u prodeje nechyběl!

Jednalo se pravděpodobně o jednu z největších, ne-li největší událostí roku na blockchainu v oblasti her. Fakta a čísla, která s sebou prodej pozemků v Illuviu přinesl se bude těžko překonávat a možná ho znovu překoná jen další prodej pozemků Illuvium, který však nepřijde dříve než za rok.

O průběhu jsme vás informovali prostřednictvím našeho webu již den po skončení prodeje zde. Co se v článku ale nedočtete je to, zda se náš tým účastnil a zda se mu podařilo pro Charlie Gaming nějaký pozemek ukořistit.

Prodej jsme si pochopitelně nenechali utéct. Je mnoho lidí, kteří ani neměli ambice nebo prostředky ke koupi pozemku, a přesto ho sledovali, my jsme ale mířili na vyšší metu. Naším cílem bylo ukořistit pozemek Tier 4. Rádi bychom se s vámi podělili o náš zážitek a provedli vás procesem aukcí.

Platilo, že do chvíle, než jste si pozemek zakoupili, nevěděli jste, jaké zdroje se na něm nacházejí. Znali jste pouze jejich celkový počet, ten byl u pozemků stejné úrovně vždy stejný.

Krátce po začátku prodeje jsme pozorovali vývoj cen. Forma aukce byla holandská, to znamenalo, že cena začne hodně vysoko a postupně bude klesat. Komu jako prvnímu přijde přijatelná a bude mít o položku zájem, získá ji. Byli jsme připraveni, že se objeví střelci, kteří si zakoupí pozemek za co nejvyšší cenu a že bude nějakou dobu trvat, než si prodej najde nějakým způsobem své dno. Mnoho pozemků, dokonce i několik Tier 3, se na původní ceně prodalo.

Ceny se ustálily v sobotu – tam přišel náš čas. A jelikož jsme se připravovali a analyzovali celý předchozí den, kdy je nejlepší zmáčknout kouzelné tlačítko buy, tak hned při první příležitosti se nám podařilo získat pozemek Tier 4, tedy nejvyšší možný pozemek, který v holandské aukci byl. Celkově se jich za 3 dny prodalo méně než 900 a jedná se o pozemek s nejvíce zdroji. Jak vypadá ten náš se můžete podívat na fotografii níže: 

Tier 4 je a bude opravdu vzácný, celkem jich nikdy nebude ani 5000. Z nákupu máme velkou radost stejně jako z toho, že dění na něm budete moci pozorovat spolu s námi i vy! Jako první vás totiž budeme informovat, jak se nám s pozemkem daří, jaké volíme herní strategie, jaké budovy lze stavět a jak se navzájem podporují, nebo si odporují, kolik je možné s pozemkem vydělávat apod. Určitě sledujte nejnovější informace zde v Charlie news nebo na našich sociálních sítích.

A jelikož jsme pořídili pozemek Tier 4 levněji, než jsme čekali, tak jsme si vytipovali i jeden speciální pozemek, a nakonec získali i pozemek Tier 1, který je nejmenší, má nejméně zdrojů, ale nám se na něm především líbilo jeho pořadové číslo, 8888. Číselná symbolika již několikrát přidala NFT na hodnotě a pochopitelně i z tohoto pozemku budete získávat zprávy o aktuálním dění a plánech.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář