Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Binance oznámila spolupráci s Cristianem Ronaldem

Včera Binance, největší kryptoměnová burza na světě, oznámila, že společnost podepsala partnerskou dohodu s Cristianem Ronaldem, fotbalistou Manchesteru United a kapitánem portugalské reprezentace, na propagaci nezaměnitelných tokenů (NFT).

Spolupráce Binance s Ronaldem

Binance, největší kryptoměnová burza na světě, oznámila, že společnost podepsala partnerskou dohodu s Cristianem Ronaldem, fotbalistou Manchesteru United a kapitánem portugalské reprezentace, na propagaci nezaměnitelných tokenů (NFT).

Binance a CR7

Jak se můžeme dočíst v oznámení na oficiálním burzovním blogu, pětinásobný vítěz Zlatého míče ve spolupráci s Binance vytvoří sérii kolekcí NFT, které budou dostupné k prodeji pouze na platformě společnosti.

Burza oznámila, že první kolekce vyjde ještě letos a bude sestavena z ikonických projektů vytvořených ve spolupráci s Portugalci.

„Nic není pro mě důležitější než fanoušci, takže myšlenka poskytovat bezprecedentní zážitky a přístup prostřednictvím této platformy je něco, čeho jsem se chtěl stát součástí“ „Vím, že fanouškům se tato kolekce bude líbit stejně jako mně.“ komentuje Ronaldo.

Cristiano Ronaldo je jedním z nejlepších fotbalistů na světě, který se posunul za hranice sportu a stal se ikonou v mnoha odvětvích. Díky své autentičnosti, talentu a dobročinnosti si vytvořil jednu z nejpočetnějších a nejoddanějších fanouškovských základen na světě.

Jsme nadšeni, že můžeme jeho fanouškům poskytnout jedinečnou příležitost setkat se s Ronaldem a vlastnit kousek ikonické historie tohoto sportu. řekl zakladatel a generální ředitel Binance Changpeng Zhao.

Manchester United spolupracuje s Tezosem

Cristiano Ronaldo dal o sobě vědět širší skupině fotbalových fanoušků v roce 2003, kdy ho poprvé koupil anglický klub Manchester United v době, kdy byl jeho trenérem legendární trenér týmu Sir Alex Ferguson. Od roku 2009 hrál CR7 několik sezón za Real Madrid a poté měl tříleté působení v Juventusu Turín, po kterém se o 12 let později vrátil zpět na Old Trafford (stadion Manchester United).

V únoru letošního roku klub podepsal smlouvu na 27 milionů dolarů s platformou Tezos. Výsledkem této spolupráce je, že logo blockchainu proof-of-stake lze vidět na zápasových dresech týmu. Podle mnoha hlasů to byl právě návrat Cristiana Ronalda do týmu „Červených ďáblů“, který do určité míry přispěl ke klíčovému partnerství United s Tezosem.

zdroje: binance.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář