Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Spuštění stakování u projektů Monkey League a NetVRk

Projekty Monkey League a NetVRk, které můžete znát z našeho webu, spustily nové možnosti stakování tokenu. Kde, co je k tomu potřeba, a jakým způsobem můžete zastakovat, se dozvíte v tomto článku.

Spuštění stakování u projektů Monkey League a NetVRk

Projekty Monkey League a NetVRk, které můžete znát z našeho webu, spustily nové možnosti stakování tokenu. Kde, co je k tomu potřeba, a jakým způsobem můžete zastakovat, se dozvíte v tomto článku.

Nové stakování tokenu $MBS nebo $NTVRK je k dispozici a vítáno veřejností

Token $MBS patřící projektu Monkey League bylo donedávna možné stakovat pouze na decentralizované burze Raydium a burze Gate.io. Pro velký zájem veřejnosti však projekt zaměřil své síly na spuštění vlastního stakování, které sice bylo zamýšleno, ale mnohem později.

Bylo tedy spuštěno dříve, než dlouho očekávaný Breeding season, kdy bude možné opice začít rozmnožovat. Nově můžete na této stránce uzamknout své tokeny až do 25. září 2022 a nárokovat si vysoké odměny. V současné chvíli se APR, tedy roční výdělek, pohybuje nad 150 %. Během prvních pěti dnů lidé na stránce uzamkli více než 11 milionů jednotek tohoto tokenu.

Ti, kteří navíc zastakovali token v prvních dvou dnech, mohli získat zajímavé odměny. Při uzamčení určitého množství se totiž mimo jiné mohli dostat na whitelist pro prodej stadionů (pozemků), dostat se na whitelist pro betaverzi hry nebo dřívější přístup k rozmnožovacím kapslím.

Projekt NetVRk

Stakování svého tokenu také spustil projekt NetVRk. Už při psaní naší původní analýzy byly všechny pooly pro stakování tokenu obsazené, a to platí do dnes. Projekt proto reagoval vytvořením nového stakování, které můžete najít zde. Ale podmínkou pro to, abyste tuto službu mohli využít, je vlastnit v NetVRk metaverzu pozemek nebo dopravní prostředek. Projekt se spuštěním stakování tedy pouze snažil vyhovět lidem, kteří do projektu investují, ale nemají možnost dostat se do jednoho z plných poolů. Opět platí, že v čase, kdy jsme analýzu vytvářeli, byla všechna NFT již rozprodána a žádné pozemky se nenacházely ani na Marketplace projektu. Abyste se tam dostali, je potřeba se přihlásit. Můžete také zvážit koupi na sekundárním tržišti OpenSea, kde se floor price pozemku pohybuje okolo 0,4 ETH.

zdroj: twitter.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář