Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Samsung investuje do projektu Genopets

Projekt Genopets, který jsme mimo jiné analyzovali a naleznete ho na našem webu, se dostal do hledáčku Samsung Next, divize technologických investic společnosti Samsung. To vedlo k uzavření strategického partnerství mezi oběma stranami.

Samsung a projekt Genopets

Známky

Projekt Genopets, který jsme mimo jiné analyzovali a naleznete ho na našem webu, se dostal do hledáčku Samsung Next, divize technologických investic společnosti Samsung. To vedlo k uzavření strategického partnerství mezi oběma stranami.

Genopets

Move-2-Earn koncept se momentálně těší velkému zájmu a dostane se mu ho pravděpodobně ještě více, protože společnost Samsung Next oznámila, že má zájem o investici do tohoto projektu.

Podrobnosti o této Move-2-Earn, tedy choď a vydělávej, hře plné záhadných tvorů naleznete na našem webu v analýze Genopets. Projekt se momentálně nachází v uzavřeném beta testování.

Spíše než na aspekty Move-2-Earn ale aplikace cílí na hru a budování aplikace. Genopets jsou nádherní a vývojáři chtějí, aby lidé investovali právě do nich. A tato snaha také zaujala Samsung Next.

 

Dohoda Samsung Next a Genopets

Samsung Next je investiční společnost zaměřená na špičkové technologie a objevování nových oblastí budoucího technologického růstu. Pro Genopets je to tedy obrovská výhra, co se týče sociální pozornosti. Určitě to může pomoci i samotnému blockchainu Solana. A také to přinese více pozornosti mainstreamu k Web 3.0 hrám.

Jak vysoká je investice se neví, mělo by se jednat o jednoduchou dohodu o budoucích tokenech (SAFT). V podstatě umožňuje společnosti Samsung Next v budoucnu vyplatit svůj investiční kapitál v tokenu projektu. Na výběr bude mít z GENE nebo KI, ale pravděpodobnou volbou bude GENE jako hlavní token.

Samsung ve svém článku označil herní model společnosti Genopets, zkušenosti týmu a zaměření na vytvoření udržitelného ekonomického modelu za klíčové důvody své investice.

O Genopets

Genopets je Free-2-Play hra kategorie „Move-2-Earn“ postavená na blockchainu Solana a Binance Smart Chain. Genopets využívá data sledovaná chytrým telefonem nebo fitness hodinkami k zvyšování úrovně svých NFT. Hráči přivolávají svého Genopeta a plní úkoly v Genoverse, kde prozkoumávají skryté země, hledají kořist, vyrábějí předměty a bojují s ostatními hráči.

Každá spolupráce s technologickým gigantem rozhodně značí potenciál daného projektu. Na našem webu dostala tato analýza nižší hodnocení, protože neměla žádné partnerství. Toto je rozhodně dobrý začátek a dobrý důvod začít brát Genopets vážně. Hodně připomíná Pokemon Go, a to je světově jedna z nejúspěšnějších her.

autor:  Jan Záhora

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář