Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Průzkum NYDIG ukazuje, že mladí lidé chtějí výplatu v BTC

Studie New York Digital Investment Group (NYDIG) zjistila, že stále větší počet mladých zaměstnanců je ochotno přijímat platby v kryptoměnách.

Mladí lidé chtějí výplaty v Bitcoinu

Studie New York Digital Investment Group (NYDIG) zjistila, že stále větší počet mladých zaměstnanců je ochotno přijímat platby v kryptoměnách.

Mladí lidé chtějí vydělávat kryptoměny

Slavný baseballový tým, New York Yankees, je připraven umožnit svým zaměstnancům převést část své výplaty na BTC. Ještě předtím však budou muset podepsat smlouvu se servisní společností New York Digital Investment Group (NYDIG).

Podle oficiální tiskové zprávy, víceleté partnerství mezi NYDIG a New York Yankees umožní zaměstnancům přístup ke spoření na bázi bitcoinů, který NYDIG vyvinul. V rámci něj bude zavedena možnost, která umožní automatický přepočet části mezd zaměstnanců po zdanění na bitcoiny.

Platforma však neumožňuje svým uživatelům převést své BTC do externích peněženek nebo přijímat aktiva z externích zdrojů.

Podle průzkumu „Bitcoin Benefits 2022“ od NYDIG má 25 % zaměstnanců zájem dostávat část své mzdy v bitcoinech. U zaměstnanců do 30 let se tato hodnota naopak zvyšuje až na 36 %.

NYDIG tvrdí, že jeho bitcoinovou platformu, která splňuje nejvyšší regulační standardy, používají společnosti všech velikostí, od malých společností až po společnosti v žebříčku Fortune 500.

Marketingový ředitel společnosti NYDIG vnímá nové partnerství jako příležitost k propagaci služby s ikonickým týmem města New York.

„Pro Yankees a další by možnost přeměnit byť jen malý zlomek jejich výplaty na bitcoiny mohla být jedním z nejefektivnějších způsobů, jak ušetřit BTC.“ -řekl

Minulý měsíc NYDIG získala ke spolupráci účetní společnost Deloitte. Myšlenkou bylo vytvořit strategickou alianci s cílem nabízet bitcoinové finanční služby subjektům všech velikostí. Cílovými sektory zájmu obou společností byly bankovnické, spotřebitelské, věrnostní a bonusové programy a zaměstnanecké benefity.

Starosta, který chce vydělat peníze v bitcoinu

Připomeňme, že nový starosta New Yorku, Eric Adams, nedostal své první tři platby v dolarech, ale v bitcoinech. Když byl zvolen starostou města, oznámil, že New York se pod jeho vládou stane „bitcoinovým centrem“.

zdroje: decrypt.co, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář