Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Americká KIA spustila projekt NFT a pomáhá opuštěným zvířatům

Automobilová společnost KIA America uvádí na trh NFT jako součást své marketingové kampaně pro nové vozy. Získejte i vy své NFT.

KIA spustila NFT na pomoc zvířatům

Automobilová společnost KIA America uvádí na trh NFT jako součást své marketingové kampaně pro nové vozy. Získejte i vy své NFT.

Robo Dog NFT

Toto NFT je unikátní tím, že po jeho zakoupení jde 90% částky na The Petfinder Foundation k pokrytí adopčního poplatku a pro pomoc najít domov pro opuštěná zvířata, tak jako se to podařilo Robo Dogovi v roztomilé reklamě od Kia propagující elektro automobily.

NFT můžete získat zde: https://sweet.io/kia

 

Robo Dog smutně vyhlíží svého majitele, když najednou spatří elektromobil Kia EV6, který se dobíjí elektřinou, stejně jako Robo Dog. V automobilu najde pejsek “spřízněnou duši”, a tak se rozhodne ho pronásledovat po ulici. Na konci jeho cesty mu však dojde energie… Podívejte se sami, zda k sobě nakonec Robo Dog a Kia najdou svou cestu. 

NFT Kia Soul 2023

Celkem bylo vydáno 10 100 kusů NFT s tématikou KIA America na platformě Sweet NFT. Divákům, kteří vidí reklamu, stačí naskenovat QR kód svým telefonem, aby získali jeden z těchto NFT. Marketingová kampaň s názvem „Vytvořeno pro to, čím jste“ zahrnuje 30sekundový spot, který obsahuje postavy NFT.

 

V reklamě sledujete tři nejoblíbenější postavy DASK NFT, které se projíždějí v nové Kia Soul 2023. NFT jsou součástí kolekce NFT Dead Army Skeleton Klub (DASK) – která obsahuje více než 150 ručně kreslených postaviček.

Russel Wagner, viceprezident marketingu KIA America, uvedl: „Duše je stejně jedinečná jako NFT. Kia jako značka neustále inovuje, aby zůstala na špici toho, kam trh směřuje.“ 

NFT z reklamy byly tak populární, že své majitele našly během pár dní. Přesto se do této kolekce stále můžete zapojit a to získáním Robo Dog.

„Je příjemné vidět, že NFT získávají svá využití a že se již nejedná jen o “hloupé” obrázky, za které lidé utrácejí miliony, o čemž se nicméně můžete přesvědčit v našem článku. Propojení NFT s charitativními účely se mi líbí a rozhodně jim fandím, ráda se do této a dalších podobných kolekcí zapojím.“

autor: Terka

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář