Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Ticketmaster vydává vstupenky v NFT

Nová pracovní nabídka největší americké ticketové společnosti Ticketmaster, ukazuje, že giganta na trhu koncertů zajímá téma NFT.

Ticketmaster vydává vstupenky v NFT

Nová pracovní nabídka největší americké ticketové společnosti Ticketmaster ukazuje, že giganta na trhu koncertů zajímá téma NFT.

Ticketmaster a trh NFT

Za poslední dva roky umělci, hudebníci a sportovci výrazně vstoupili na trh NFT. Mimochodem, díky nim se o technologii blockchain dozvědělo mnoho lidí, kteří neinvestovali do kryptoměn. Rok 2021 se nesl ve znamení módy vydávání tokenů pro své fanoušky.

Jelikož povyk kolem původních modelů NFT konečně vyprchal, podnikatelé a firmy hledají pro takové tokeny nové využití. Studie společnosti Deloitte z května 2022 zjistila, že v ekosystému kryptoměn a NFT je stále nevyužitý potenciál pro mnohá odvětví. Ten lze využít například na trhu při prodeji lístků.

Nedávná pracovní nabídka společnosti Ticketmaster pro produktového manažera NFT Ticketing Tools odhaluje záměr společnosti přinést na trh firemní produkty založené na NFT. Jak bylo doplněno, „ve všech kategoriích obsahu včetně sportu a hudby“.

Ticketmaster hledá odborníka, který bude stát za problematikou NFT.

Podobně uvažuje i kryptoměnová burza Binance, která nedávno vstoupila na trh NFT ticketingu ve spolupráci s fotbalovým klubem Società Sportiva Lazio. Dohoda je ohledně zápasů sezóny 2022-2023.

Ve sdělení zaslaném médiím Binance zdůraznila, že NFT by mohla pomoci vyřešit problém padělání lístků.

NFT sportovci a hudebníci

NFT už využilo mnoho známých hudebníků a sportovců. Příkladem může být například skupina Behemoth, která oslavila 6. výročí vydání alba „The Satanist“ vydáním takových tokenů, které představovaly vlastnická práva k vizualizacím inspirovaným tvorbou kapely.

FC Barcelona také prodala své NFT. Letos tým plánuje vydat nové tokeny, které budou připomínat historické momenty v jeho historii. Psali jsme o tom zde.

Loni Leo Messi zveřejnil sérii fotografií ze své kariéry v podobě NFT. Hitem byl také NFT s Erlingem Haalandem, který se prodal za více než 600 000 dolarů.

zdroje: beincrypto.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář