Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Reddit umožní nákup etherea

Uživatelé Redditu si nyní budou moci koupit ETH přímo v aplikaci platformy sociálních médií. To vše díky partnerství s burzou FTX.

Reddit vám umožní koupit Ethereum

Uživatelé Redditu si nyní budou moci koupit ETH přímo z aplikace platformy sociálních médií. To vše díky partnerství s burzou FTX.

Reddit vám pomůže koupit ETH

Nové partnerství zahrnuje produkt s názvem FTX Pay, který umožňuje maloobchodníkům akceptovat kryptoměny i fiaty. V případě Redditu to znamená, že uživatelé nebudou muset opustit aplikaci, aby si koupili Ethereum.

Tento krok je součástí širší snahy platformy propojit Reddit s technologií blockchain. V roce 2020 společnost vytvořila „body komunity“, které dávají uživatelům ve dvou subredditech možnost získat odměny za psaní „kvalitních příspěvků a komentářů“.

Body určují reputaci uživatele a zobrazují se vedle jeho přezdívky. Mohou být použity jako součást subredditů, aby poskytli uživatelům s větším počtem bodů větší vliv na to, jak je skupina řízena, nebo aby jim pomohli získat odměny.

Nové partnerství s FTX signalizuje, že Reddit chce, aby byly komunitní body dostupnější. Používání bodů znamená uskutečnění transakce na blockchainu, což od uživatelů vyžaduje, aby vydali kryptoměny, v tomto případě ETH, zaplatili síťové poplatky a ověřili transakci.

Reddit nesdělil, kdy rozšíří svůj program Social Points nad rámec dvou subredditů, na kterých tuto funkci testuje, ale partnerství FTX ukazuje, že společnost to myslí s vývojem projektu vážně. To může být prospěšné pro Reddit, ale také pro samotnou burzu.

„Reddit má každý měsíc více než 400 milionů aktivních uživatelů, což z něj činí jednu z největších spotřebitelských iniciativ na Web 3.0. Navíc jsme vždy nadšeni z blockchainových aplikací s hluboce zabudovaným nástrojem, jako jsou komunitní body. Uživatelé komunity Redditu budou moci být výkonnější a otevřenější,“ napsala Amy Wu, šéfka FTX Ventures, e-mailem médiím.

Uživatelé Redditu chtějí kryptoměny

Důsledky rozšíření programu Social Points pro aktivní uživatele Redditu, jejichž počet byl podle Wall Street Journal v roce 2020 52 milionů, by mohly znamenat změnu v kryptoměnovém průmyslu. Reddit říká, že kryptoměny byly nejžhavějším tématem na portálu v roce 2021, což znamená, že uživatelé platformy se již o tuto technologii velmi zajímají.

zdroje: blockchain.news, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář