Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Paris Hilton a její vlastní virtuální sídlo Malibu v The Sandbox

Fanoušci mohou nyní komunikovat s ikonickou celebritou prostřednictvím střešních večírků a velkolepých akcí v jejím virtuálním sídle Malibu v metaverse projektu The Sandbox.

Paris Hilton a její virtuální sídlo Malibu v The Sandbox

Fanoušci mohou nyní komunikovat s ikonickou celebritou prostřednictvím střešních večírků a velkolepých akcí v jejím virtuálním sídle Malibu v metaverse projektu The Sandbox.

Paris Hilton přináší své sídlo Malibu do metaverza The Sandbox

Dne 9. srpna vstoupil The Sandbox do žhavé spolupráce s módní ikonou Paris Hilton, aby postavil její virtuální sídlo Malibu. Ve spolupráci s Hilton’s 11:11 Media tak přenáší svůj vysněný svět do metaverza. 

Díky tomu se fanoušci a komunita budou moci spojit a komunikovat s Paris zcela novým způsobem!
Podle The Sandbox zde plánuje kryptokrálovna pořádat společenské a komunitní akce, jako jsou střešní párty, okouzlující společenské akce a unikátní halloweenské párty. V rámci partnerství bude také zveřejněno 11 voxelových avatarů, které budou mít charakteristické rysy Paris. 

Jsem nesmírně nadšená, že mohu rozšířit svůj Paris World dále do metaverza. Ve spolupráci s mým úžasným partnerem, The Sandbox, se můj tým věnuje budování neuvěřitelných zážitků ze skutečného života pro mé fanoušky,“ řekla Paris Hilton.

Paris Hilton - kryptokrálovna a propagátorka metaverza

Paris Hilton je podnikatelkou, DJkou a královnou kryptoměn, a je jednou z prvních celebrit, které přijaly Web 3.0. Začala investovat do kryptoměn v roce 2016, než v roce 2019 debutovala se svým prvním NFT – který prodala na charitu v březnu roku 2020. Kromě vydání vlastních NFT spustila také virtuální svět Roblox nazvaný Paris World plný masivních DJ pódií, nočních klubů, vrtulníků a nechybělo zde ani její vlastní sídlo.

V komentáři k jejímu poslednímu vpádu do The Sandbox Hilton uvedla, že počiny Snoop Dogga na stejné platformě ji ve skutečnosti inspirovaly, aby udělala něco podobného.

Snoop Dogg tam prostě a jednoduše vydal svůj vlastní svět, což je neuvěřitelné, a byla jsem tak nadšená, když jsem to viděla,“ řekla Hilton v exkluzivním rozhovoru pro CNBC. „Jsem opravdu nadšená, že mohu přinést Paris celému světu.

S více než 200 značkami a IP adresami, které se nachází v The Sandbox se Hilton’s Paris World profiluje jako zajímavý doplněk virtuálního Manhattanu.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář