Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

SHIB Metaverse: Jak ovlivní cenu Shiba Inu?

SHIB Metaverse: Shiba Inu je jednou z nejznámějších kryptoměn na trhu, která byla spuštěna v srpnu 2020. Před 5 měsíci oznámila nový projekt SHIB Metaverse.

SHIB Metaverse: Jak ovlivní cenu Shiba Inu?

SHIB Metaverse: Shiba Inu je jednou z nejznámějších kryptoměn na trhu, která byla spuštěna v srpnu 2020. Před 5 měsíci oznámila nový projekt SHIB Metaverse.

Prodej pozemku

V rámci nového projektu Shiba bude k prodeji 100 595 pozemků. V první fázi bude uživatelům zpřístupněno na odkup celkem 32 124 parcel.

Uživatelé budou moci provádět různé činnosti v rámci metaverza Shiba. Patří mezi ně studium, práce a provádění různých transakcí, jako například nákup půdy, známé jako Shiba Land.

Pozemky budou rozděleny do 4 kategorií:

  • Silver Fur
  • Gold Tail
  • Platinum Paw 
  • Diamond Teeth

Cena pozemků se bude pohybovat od 0,2 etherea do 1 ETH.
I ve virtuálním vesmíru budou mít hráči možnost získat a vyhrát různá NFT jako BONE, LEASH a Shib.

SHIB Metaverse a vliv kryptoměny

Projekt Shiba Metaverse bude mít nepochybně vliv na cenu kryptoměny, ale jaký to bude?

Nicolas Tang, ředitel interní komunikace v Phemexu, řekl:

„Projekt Shiba Metaverse je fascinující případovou studií, ve které se meme mince snaží vyvinout mnohem více. Primárním problémem všech meme coinů je jejich nedostatečná dlouhodobá užitečnost. ShibaSwap byl pravděpodobně prvním významným krokem k vyřešení tohoto problému. Metaverse je samozřejmě mnohem ambicióznější. Doslova vytváří užitkový svět, ve kterém bude SHIB primární měnou používanou pro nákup, přístup a úpravu pozemků. Teoreticky to zní skvěle, ale při předpovídání jakéhokoli trvalého růstu jsem velmi opatrný. Koneckonců, při tolika konkurentech zůstává nejasné, zda tento metaverse bude vůbec potřebný. Přesto, vzhledem k silné komunitě a podpoře, kterou token diktuje, Phemex bude nadále sledovat a nabízet podporu podle potřeby.“

Max Krupyshev, šéf CoinsPaid, řekl:

„V rámci Shiba Metaverse, jako v každém metaverzu, se mikrotransakce stanou všudypřítomnými. Uživatelé budou moci vydělávat pasivním příjmem, hromadit zdroje a odměny ve hře, stavět a spravovat jednotlivé projekty a především kupovat pozemky. Není pochyb o tom, že zde potřebujete spolehlivého zpracovatele plateb kryptoměny. Tady vstupujeme my – v CoinsPaid chceme zajistit bezproblémové a bezpečné zpracování kryptoměn v metaverzu Shiba a zároveň využívat nejmodernější monitorování transakcí kryptoměn.“

Nejnovější příběh

Cena Shiba Inu v posledních týdnech stoupá. Tržní kapitalizace je 6,79 miliardy USD a směnný kurz je 0,00001237 USD. Jen v posledním týdnu Shiba Inu vzrostl o 5,62%.

Očekává se, že projekt metaverza bude mít stále větší vliv na hodnotu kryptoměny.

Počet transakcí, které se uskuteční na nákup a prodej půdy, bude mít na kryptoměnu dva přímé účinky:

  • Nárůst operací a používání kryptoměn
  • Zvýšení cen kryptoměn

Zapojením se do tohoto nového projektu již hodnota SHIB nebude záviset jen na její vnitřní hodnotě, ale i na úspěchu projektu.

Projekt Shiba Metaverse je nepochybně jedním z nejvýznamnějších projektů v posledních měsících v ekosystému kryptoměn. Mnozí pozorovatelé se budou dívat na vývoj metaverza a vývoj SHIB z memecoinu na etablovanou kryptoměnu.

zdroje: decrypt.co, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář