Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Na trhu se objevily NFT a kryptoměny inspirované Alžbětou II

Trh s kryptoměnami byl v posledních dnech zaplaven projekty souvisejícími s Alžbětou II., britskou královnou, která minulý týden zemřela.

Na trhu se objevily NFT a kryptoměny inspirované Alžbětou II

Trh s kryptoměnami byl v posledních dnech zaplaven projekty souvisejícími s Alžbětou II., britskou královnou, která minulý týden zemřela.

NFT královny

Ve věku 96 let zemřela 8. září královna Alžběta II. Britskou korunu nosila 70 let a 214 dní.

Několik hodin poté, co panovnice zemřela, se na trhu s kryptoměnami objevily sbírky NFT a různé nové digitální měny: „Queen Elizabeth Inu“„Queen Doge“„God Save The Queen“„London Bridge Is Down“„Queen Grow“„Rip Queen Elizabeth,“ „Elizabeth II,“ a nakonec „Queen Inu II“.

Vynalézaví členové kryptomenové komunity dokázali, že dokáží zcela netypicky reagovat na jakoukoli důležitou událost, která se odehrává po celém světě.

Jedna z nejpopulárnějších sérií – „Queen Elizabeth Inu“ – v době psaní tohoto článku se již zvýšila o 11 400%, zatímco žeton „God Save the Queen“ o „pouze“ 1500%.

Kromě toho existovala NFT s názvem „Queen Elizabeth 69 Years NFT“. Za zmínku však stojí, že jeho tvůrci udělali chybu, protože královna vládla 70 let, ne 69 let.

Pokus vydělat peníze na neštěstí

Ne každý přivítal spuštění tohoto typu memocoinů a NFT s nadšením. Nadšenec NFT známý na Twitteru jako ThreadGuy prohlásil, že každý, kdo se snaží vydělat na smrti královny Alžběty II., si zaslouží peklo. Jiní zdůraznili, že způsob vudávání NFT za zvláštních okolností by se měl omezit na radostné zprávy.

Alžběta II. byla nejdéle žijící královnou v historii Velké Británie. Desetiletí byla ve své zemi považována za osobu, instituci a za postavu, která spojovala národy ve Spojeném království. Během své vlády se raději příliš neangažovala do politického dění, možná i proto si ji veřejnost obecně oblíbila.

Spojené království bude muset v následujících měsících provést několik významných změn, včetně změny textu hymny a nahrazení obličeje královny na bankovkách a mincích. Novým králem se stane Karel, syn Alžběty II., bude vládnout jako Karel III. Panovníkem se po něm zřejmě stane jeho syn Wiliam.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář