Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Problémy v Play-2-Earn hrách

Některé z nechvalně známých her typu Play-2-Earn (P2E), jako je např. Axie Infinity, se setkávají s nepřízní hráčů kvůli stížnostem na mechanismy monetizace her a opakující se úkoly v těchto mechanismech.

Problémy v Play-2-Earn hrách

Některé z nechvalně známých her typu Play-2-Earn (P2E), jako je např. Axie Infinity, se setkávají s nepřízní hráčů kvůli stížnostem na mechanismy monetizace her a opakující se úkoly v těchto mechanismech.

Problémy, které se vyskytující ve hrách P2E

Blockchain zažívá obrovský nárůst Play-2-Earn her, k čemuž přispívá i popularita NFT. Hodnota odvětví se vyšplhala na miliony dolarů a zájem hráčů o hry i NFT, vytvořil velký nápor na vývoj blockchainových her.

V poslední době lze pozorovat, že počet blockchainových her klesá v souvislosti s poptávkou hráčů po zábavnějších a atraktivnějších projektech, které se zaměřují na obsah a design hry. Jako příklad lze uvést Splinterlands a Axie Infinity, které zaznamenaly pokles hráčů, kvůli absenci obsahu a designu. Hráči chtějí být součástí hry, podílet se na ni a vydělávat, místo toho, aby museli plnit stále stejné úkoly.


Sportovní fantasy

Zdá se, že sportovně založení lidé jsou nejoddanější skupinou fanoušků, a proto mohou blockchainové hry těžit z kombinovaných fantasy sportovních her.

Herní projekty, které úspěšně a zajímavě propojí fantasy sporty a kryptoměny, budou mít na poli blockchainových her solidní a dlouhodobou šanci přežít. A přesně tohoto se ujala nová hra s názvem Battle Infinity.

Co je Battle Infinity?

Battle Infinity (IBAT) je platforma DeFi, fantasy sportů a P2E her.

Fantasy sportovní platforma Battle Infinity IBAT Premier League se bude věnovat kriketu, protože 50 % herního průmyslu tvoří uživatelé z asijsko-pacifického regionu a ti mají o kriket velký zájem.

Projekt však podpoří i další sporty, například fotbal.

Celý ekosystém bude mít širokou škálu PvP her, bude nabízet staking pomocí burzovní platformy a chce konkurovat hrám jako Dream11 a Mobile Premier League, které mají miliony uživatelů.

Společnost Battle Infinity se snaží posílit své postavení v herním průmyslu vydáním IBAT Premier League a kolekce IBAT Battle Games. Vzhledem k tomu, že se hráči na hry těšili, očekává se, že vydání povede k vysoké poptávce ze strany uživatelů.

Důkazem toho je, že Battle Infinity již vytvořilo poptávku ze strany uživatelů, neboť jejich prodeje probíhají už 65 dní před plánovaným termínem.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář