Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Přichází NFT kolekce „Game of Thrones“

Po NFT kolekci „Pan prstenů“ dostane své tokeny další fantasy série. Společnost Warner Bros. oznámila vydání NFT seriálu HBO „Game of Thrones“.

Přichází NFT kolekce „Game of Thrones“

Po NFT kolekci „Pan prstenů“ dostane své tokeny další fantasy série. Společnost Warner Bros oznámila vydání NFT seriálu HBO „Game of Thrones“.

Kolekce NFT by se měla objevit na trhu koncem letošního roku. Bude se jmenovat „Game of Thrones: Build Your Realm“. NFT však nebude reprezentovat práva na fyzické gadgety, ale umožní vlastníkům vytvářet avatary postav souvisejících se světem „Game of Thrones“. K tomu budou přidány digitální NFT předměty, například virtuální zbraně pro avatary.

Jeff Marsilio, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Nifty’s, která na projektu spolupracuje s HBO, řekl, že „The Game…“ změnila popkulturu.

„Čas od času vyjde film nebo televizní seriál, který posouvá hranice svého žánru natolik, že navždy změní tvůrčí prostředí. „Game of Thrones“ je série této generace. Nifty's je nadšen ze spolupráce s Warner Bros. Jde o objevování v globálních spotřebitelských produktech, aby se i nadále posouvaly hranice kreativity a představivosti prostřednictvím nového druhu digitální kolekce, která umožní fanouškům série spojit se jako nikdy předtím,“ řekl.

Josh Hackbarth, ředitel rozvoje podnikání NFT ve Warner Bros. Discovery, popsal myšlenky, které stojí za projektem.

„Naším cílem je vytvořit nové způsoby interakce s příběhy a postavami, které fanoušci milují. Jsme nadšeni, že můžeme zveřejnit tento exkluzivní sběratelský program. Chceme zapojit fanoušky na větší úrovni, což jim umožní zvýšit celkový zážitek,“ vysvětlil.

Snažíte se vydělat nějaké peníze navíc?

Nedávno jsme psali, že svou NFT kolekci dostali i fanoušci jiného vesmíru – „Pána prstenů“. V tom případě však šlo o spojení žetonů s novými edicemi kultovní filmové trilogie.

Rozhodnutí Warner Bros. může být kontroverzní. Ceny tokenů zatím nebyly zveřejněny. Někteří se však domnívají, že společnost se může snažit vydělat spoustu peněz z NFT kvůli svým finančním problémům. Společnost vykázala ve třetím čtvrtletí ztráty ve výši 3,4 miliardy dolarů. Její celkový dluh dosahuje až 53 miliard dolarů.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář