Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Splinterlands utíká z obchodů s mobilními aplikacemi

Hru Splinterlands členové Charlie Gaming týmu pravidelně hrají a díky tomu vám z ní můžeme přinášet pravidelné informace.

Splinterlands utíká z obchodů s mobilními aplikacemi

Hru Splinterlands členové Charlie Gaming týmu pravidelně hrají a díky tomu vám z ní můžeme přinášet pravidelné informace.

Aplikace vs. Mobilní prohlížeč

Z důvodů vysokých poplatků u největších obchodů s aplikacemi Google play a Apple store (30% z každého prodeje), se vývojáři rozhodli přejít na novou platformu, vhodnější pro mobilní zařízení. Jako první bude zaveden Navbar (navigační panel) a další funkce jako například Non-card Market budou následovat.

Balíčky Chaos Legion

Tým vedl diskuzi s Agroedem o možném pálení CL balíčků. Verdikt zatím nepadl, ale kdyby k pálení došlo, nebylo by to najednou a rozhodně by to trvalo nějakou dobu. Airdropy budou i nadále pokračovat. Ohledně Airdropu je k dispozici FAQ na této adrese.

Nové informace o DAO

Tým Splinterlands snižuje odměny za Guild Brawl a to o 1 % měsíčně po dobu 65 měsíců. V dohledné době se očekávají odměny pro guildy, a to 30 odměn pro úroveň 5, 25 odměn pro úroveň 4 a 20 odměn pro úroveň 3. Odměněno bude 10 nejlepších guild s tím, že první dostane 10 SPS a zbytek si rozdělí 20/30 % z celkové částky. Správce peněz (DOW) chce tímto podpořit zvyšování úrovně a proto radí, aby guildy neváhaly a co nejrychleji zvyšovaly svou úroveň.

Turnaje a Brawls (Rvačky)

Vývojáři chtějí vypracovat návrh pro komunitu, který by určil odměny SPS pro jednotlivé úrovně Brawls na konci vývoje. Do konce listopadu bude možné zakoupit kameny Blood & Power za poukaz. Po vydání odměn SPS, upraví SPL složení Fray pro jednotlivé Tiery. Brzy by se měl objevit i RiftWatchery.

Splinterfest 2023

Vývojáři chtějí příští rok uspořádat sraz fanoušků na Filipínách. Jedná se o druhou zemi s největším počtem koupených balíčků ve hře Splinterlands. Více informací o setkání bude včas oznámeno.

zdroj: twitter.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář