Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Monkey League spolupracuje s fotbalistou AS Řím

Dybala bude součástí značky, bude ji propagovat společným marketingem a na různých akcích, a bude i testovat samotnou hru před vydáním.

Monkey League spolupracuje s fotbalistou AS Řím

Dybala bude mít oficiální licencované NFT, s nímž se mohou hráči zaregistrovat k předčasnému přístupu do hry. Odkaz na registrační stránku.

Free-2-Play verze

Vývojáři mají v plánu vydat základní verzi hry, která bude zcela zdarma. Bude mít však méně funkcí a nebude možné v ní vydělávat. Hráči si tak budou moci hru vyzkoušet před rozhodnutím o investici.

Nová éra hraní

Vývojáři si kladou za cíl vytvořit rozšířený, vzájemně propojený herní ekosystém, který rozšíří hráčskou základnu a umožní hráčům více vydělávat. Jedním ze způsobů, jak přispět k herní ekonomice, je hrát zápasy s Monkey Athletes. Každý hráč má na výběr, zda bude hrát v zápasech a stoupat v žebříčku, pronajímat stadion za poplatky, popřípadě vlastnit celý tým. Jsou i další možnosti výdělku a každý si najde to, co mu vyhovuje. Chcete vlastnit tým a pronajímat ho? Není problém. Zajímá vás spíše propagace nebo sponzoring? Také není problém. Hra zkrátka nabízí mnoho způsobů výdělku.

Prezentace Solana Breakpoint

Na oficiální konferenci Solana představil tým Monkey League svoji vizi, milníky a plány do budoucna. Účastníci konference měli poprvé možnost si hru Monkey League vyzkoušet.

Názor analytika

„Nová tvář značky je vždy důkaz silného projektu. Když se tváří stane slavná osobnost, posílí to propagaci. Dalším krokem k rozšíření komunity je free verze pro ty, co zatím nechtějí investovat do NFT her, ale hru si chtějí vyzkoušet, protože se jim líbí. Možností monetizace bude v této hře velké množství a každý si najde to, co mu nejvíce vyhovuje. Osobně se mi líbí myšlenka pronajímat stadiony nebo půjčovat tým. Hra má nakročeno k úspěchu a jsem zvědav, jak bude vypadat finální verze.“

zdroj: medium.com, 

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář