Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

BMW využije blockchain ke zlepšení svého obchodního modelu

BMW chce využít technologii blockchain ke zlepšení svého obchodního modelu. Společnost začíná využívat technologie Coinweb a Binance.

BMW využije blockchain ke zlepšení svého obchodního modelu

BMW chce využít technologii blockchain ke zlepšení svého obchodního modelu. Společnost začíná využívat technologie Coinweb a Binance.

BMW a blockchain

Coinweb, cross-chain výpočetní platforma vrstvy 2, oznámila, že se spojila s BMW s cílem integrovat technologii blockchain do infrastruktury této špičkové automobilky s cílem zlepšit efektivitu finančních transakcí.

Coinweb uvedla, že hlavním cílem tohoto partnerství je přinést zcela nový zážitek zákazníkům BMW v Thajsku. K dosažení tohoto cíle plánují obě společnosti realizovat v roce 2023 dva různé projekty.

V první fázi partnerství se vyhodnotí využití cross-chain, paralelních, smart kontraktů na automatizaci manuálních procesů, které jsou časově a zdrojově náročné.

Coinweb plánuje implementovat plně integrovaný nástroj Anti Money Laundering (AML) a Know Your Customer (KYC) založený na thajském systému NDID. Cílem je zefektivnit proces podávání žádostí o financování vozidel.

Ve druhé fázi partnerství Coinweb vytvoří aplikaci Web 3.0 – Software as a Service (SaaS), pro vývoj věrnostního programu založeného na blockchainu pro zákazníky BMW Group v Thajsku. Řetězec Binance BNB bude sloužit jako páteř programu díky vysokému výkonu, nízkým nákladům a rychlosti transakcí.

Zákazníci budou moci získat odměny prostřednictvím různých aktivit.

Bjorn Antonsson, generální ředitel BMW Thailand, uvedl, že společnost je nadšená z navázání partnerství se společností Coinweb, která zlepší efektivitu a transparentnost procesů společnosti.

„Jsme velmi nadšeni, že můžeme spolupracovat s tak skvělým týmem, jakým je Coinweb, a očekáváme jen pozitivní účinky začlenění DLT do našeho ekosystému,“ řekl.

Antonsson také dodal, že očekává přilákání nových zákazníků do BMW – zejména prostřednictvím programu odměňování založeného na blockchainu.

Toby Gilbert, generální ředitel společnosti Coinweb, řekl, že je pro něj ctí spolupracovat s prestižní automobilovou společností, jako je BMW, a doufá, že projekt po spuštění bude sloužit jako měřítko pro další společnosti, které chtějí využít výhod technologie blockchain.

"Doufáme, že když bude tento projekt plně funkční, bude možné jej použít jako benchmark k prokázání, že tradiční společnosti dokáží naplno využít blockchainovou technologii a získat z ní obrovské výhody, aniž by se odchýlily od svých základních hodnot a poslání," vysvětlil.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář