Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Tokeny ApeCoin a Axie Infinity zahájily nový rok s více než 6% nárůstem hodnoty

Zatímco herní gigant Square Enix zdvojnásobil svůj podíl na blockchainu, herní metaverse tokeny odstartovaly nový rok na vzestupné vlně.

Tokeny ApeCoin a Axie Infinity zahájily nový rok s více než 6% nárůstem hodnoty

Zatímco herní gigant Square Enix zdvojnásobil svůj podíl na blockchainu, herní metaverse tokeny odstartovaly nový rok na vzestupné vlně.

Podle údajů společnosti CoinGecko vzrostla hodnota tokenů ApeCoin (APE) o 6,3 % na 3,88 USD a Axie Infinity (AXS) o 6,9 % na 6,41 USD. Dále například The Sandbox (SAND) vzrostl o 5,2 % na přibližně 0,40 USD. Token MANA od společnosti Decentraland zaznamenal menší zisky ve výši 4,4 % a dosáhl úrovně kolem 0,31 USD.

APE nedávno dokončil volby do zvláštní rady, v níž je pět členů, kteří budou řídit budoucnost projektu ApeCoin. ApeCoin je zároveň užitný i řídící token, který je základem metaverse platformy Otherside od tvůrců Bored Ape Yacht Clubu společnosti Yuga Labs.

Rok 2022 byl pro mnoho herních tokenů spojených s metaverzem brutální. AXS a SAND tokeny na tom byly v tomto roce nejhůře, když ztratily přibližně 93 % hodnoty. Proto jsou zprávy o nárůstu pro mnohé investory dobrá znamení.


Square Enix znovu potvrzuje závazek k blockchainu

Nárůst cen přišel v době, kdy velký herní vývojář zdvojnásobuje investice do metaverza. Yosuke Matsuda, prezident společnosti Square Enix (Final Fantasy), nedávno potvrdil závazek své společnosti k blockchainu.

V novoročním dopise Matsuda uvedl, že technologie blockchain je pro společnost jednou ze „tří nejlepších“ oblastí investic ve střednědobé budoucnosti a jednou z těch, na které se společnost „nejvíce zaměřuje“.

I když byl podle Matsudy rok 2022 „rokem velké volatility v oblasti související s blockchainem“, předpokládá, že v roce 2023 blockchainové hry „přejdou do nové fáze růstu“.

zdroj: decrypt.co

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář