Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Vítězové Polkastarter GAM3 Awards vyhlášeni

Vítězové prvního ročníku GAM3 Awards pořádaného platformou Polkastarter byli oceněni v přímém přenosu na slavnostním ceremoniálu a hlavní cenu „Hra roku“ (Game of the Year) získala RPG hra Big Time.

Vítězové Polkastarter GAM3 Awards vyhlášeni

Vítězové prvního ročníku GAM3 Awards pořádaného platformou Polkastarter byli oceněni v přímém přenosu na slavnostním ceremoniálu a hlavní cenu „Hra roku“ (Game of the Year) získala RPG hra Big Time.

Vůbec první slavnostní předávání Web 3.0 herních ocenění „GAM3 Awards“ pořádala platforma Polkastarter 15. prosince 2022. Za účasti více než 25 lídrů herního průmyslu, investorů a odborníků zastupujících tradiční i webové hry se tak tato akce stala první svého druhu. Hashtag #GAM3Awards byl použit v téměř 13 000 tweetech a komunita zaslala přes 40 000 hlasů.

Vítězové jednotlivých kategorií si rozdělí ceny v hodnotě více než 1 000 000 amerických dolarů, které poskytli partneři, mimo jiné Immutable XBlockchain Game Alliance, Machinations, UltraNaavikMerit Circle HackenProof.

Během živě přenášeného ceremoniálu byly představeny exkluzivní záběry z nominovaných Web 3.0 her, včetně Mythic Protocol, Cards of Ethernity, Mummy.io a Elarium. Komunita tak mohla nahlédnout do tvorby vývojářů těchto projektů.

Co jsou Polkastarter GAM3 Awards?

Herní ceny pořádané platformou Polkastarter vznikly na oslavu rychlého vývoje Web 3.0 her a na podporu zvyšování kvality her v tomto prostoru. Jednoduše řečeno, cílem je vytvořit novou kulturu, která se těší na každoročně pořádanou událost a bude o takové ceny usilovat.

V systému hlasování se však vyskytly tři výjimky: Do kategorií „Cena veřejnosti“ (People’s Choice), „Nejlepší tvůrce obsahu“ (Content Creator) a „Herní výběr“ (Game’s Choice) nominovali projekty a hlasovali pro ně výhradně členové komunity. Kategorie Game’s Choice navíc podpořila vývojáře Web 3.0 her, aby si navzájem ocenili svou práci a vybrali hru, které si nejvíce váží. Nakonec byly hlasy poroty zkombinovány s názory komunity a určily vítěze v každé kategorii.

Již to být nominován v těchto kategoriích je čest a značný úspěch. Několik her ale vyniklo hned několika nominacemi. Big Time a Illuvium obdržely šest nominací, včetně „Game Of The Year“. My Pet Hooligan a Gods Unchained pak získaly čtyři nominace.

Při hodnocení her bylo zvažováno několik faktorů, včetně hlavní osy příběhu, grafiky, přístupnosti, faktoru znovuhratelnosti, zábavných prvků a celkového zážitku z hraní. Ačkoli se ocenění zaměřovalo především na hratelnost, o způsobilosti k nominaci rozhodovalo především to, zda hry využívají či nevyužívají technologii blockchain.

Téměř všechny hry nominované na některou z cen analyzovali naši herní analytici na stránce Charlie Gaming. Hodnocení našich analytiků v porovnání s hlasy komunity a poroty vykazovaly určité podobnosti.

„Hra roku“ Big Time získala hodnocení 8,2 body, a „Nejlepší RPG“ hra Illuvium od nás získala hodnocení 9,2. Star Atlas byla našimi analytiky ohodnocena 8,6 body, zatímco Gods Unchained získala 8,0 bodů.

Níže je uveden kompletní seznam dalších nominovaných nebo oceněných projektů analyzovaných na našich webových stránkách:

Kategorie a nominace na ocenění

Nejlepší střílečka (Best Shooter Game) 2022

Nejlepší RPG hra (Best RPG) 2022

Nejlepší nenáročná hra (Best Casual Game) 2022

Nejlepší dobrodružná hra (Best Adventure Game) 2022

Nejlepší hra pro mobilní telefony (Best Mobile Game) 2022

Nejlepší akční hra (Best Action Game) 2022

Hra roku (Game of the Year) 2022

Nejočekávanější hra (Most Anticipated Game) 2022

Hra s nejlepší grafikou (Best Graphics) 2022

Nejlepší karetní hra (Best Card Game) 2022

Nejlepší hra pro více hráčů (Best Multiplayer Game) 2022

Cena Herní výběr (Game’s Choice Award) 2022

Nejlepší strategická hra (Best Strategy Game) 2022

Nejlepší tvůrce obsahu (Best Content Creator) 2022

Nejlepší e-sport hra (Best Esports Game) 2022

Cena veřejnosti (People’s Choice Award) 2022

 

Výherci jsou…

Hra roku: Big Time

Nejlepší nenáročná hra: Blankos Block Party

Nejlepší RPG: Illuvium

Nejlepší střílečka: Metalcore

Nejlepší strategická hra: Gods Unchained

Nejočekávanější hra: Shrapnel

Nejlepší grafika: Star Atlas

Nejlepší akční hra: Superior

Nejlepší hra pro mobilní telefony: Thetan Arena

Nejlepší dobrodružná hra: Big Time

Nejlepší karetní hra: Gods Unchained

Nejlepší hra pro více hráčů: EV.IO

Nejlepší e-sport hra: EV.IO

Nejlepší tvůrce obsahu: Brycent

Cena veřejnosti: League of Kingdoms

Herní výběr: The Harvest

Justin Kan, zakladatel společnosti Fractal a obsahový partner GAM3 Awards, vyjádřil své nadšení nad potenciálem GAM3 Awards pro budoucnost Web 3.0 her:

„Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s Polkastarter Gaming na této události. Je to skutečně krok správným směrem pro toto odvětví a první svého druhu v oblasti Web 3.0 her!“

Podobně Urvit Goel, vedoucí globálního herního oddělení ve studiu Polygon, vyzdvihl význam role herního průmyslu pro vývoj blockchain technologií:

„Je to úžasný seznam kvalitních her, které skutečně ukazují, co se v oblasti blockchainových her chystá. Ocenění GAM3 Awards ukázala, kolik kvalitních her na blockchainu vzniká a s jakým nadšením jejich tvůrci pracují.“ 

O platformě Polkastarter

Polkastarter je decentralizovaný a multi-chainový IDO launchpad, který v roce 2020 založili Daniel Stockhaus, Tiago Martins a Miguel Leite. Polkastarter umožňuje krypto start-upům získávat kapitál v interoperabilních poolech a distribuovat jejich nově vydávané tokeny raným investorům.

Od 1. čtvrtletí 2022 již pomohl Polkastarter více než 100 projektům k získání 45 milionů dolarů prostřednictvím veřejných a soukromých prodejů. Platforma kromě IDO podporuje také launchpady GameFi, prodej pozemků v metaverzech a další prodeje NFT

zdroj: cryptonews.com, twitter.com,  egamers.io, polkastarter.gg

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář