Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

eBay vydal sportovní kolekci NFT

Americká nadnárodní e-commerce společnost eBay vstoupila na trh s NFT. Jejím prvním krokem bylo vytvoření kolekce ve spolupráci s OneOf, společností z odvětví Web 3.0. 

eBay vydal novou NFT kolekci

Americká nadnárodní e-commerce společnost eBay vstoupila na trh NFT. Jejím prvním krokem bylo vytvoření kolekce ve spolupráci s OneOf, společností z odvětví Web 3.0. 

Kolekce NFT, která se skládá z 13 limitovaných digitálních sběratelských předmětů, s názvem „Genesis“ bude mít čtyři úrovně – zelenou, zlatou, platinovou a diamantovou. Bude obsahovat 3D a animované interpretace ikonických sportovců, kteří se v průběhu let objevili na obálkách Sports Illustrated.

Prvním z nich bude legenda kanadského hokeje Wayne Gretzky, který ve svém prohlášení uvedl:

„Před čtyřiceti lety jsem byl vděčný, že jsem byl na titulku Sports Illustrated. Byl to velký moment v mém životě. Je mi ctí, že mohu přinést tento sběratelský zážitek svým hokejovým fanouškům, kteří moji kariéru sledovali celá desetiletí.“

Stojí za zmínku, že NFT jsou dostupné pro každého fanouška. Jejich cena začíná na 10 USD za kus.

NFT a blockchain přinášejí revoluci ve sběratelství

Dawn Block, viceprezidentka pro sběratelské předměty a elektroniku na eBay, zdůraznila, že „NFT a technologie blockchain způsobují revoluci ve sběratelském prostoru a jsou stále více vnímány jako investiční příležitost pro mnohé hráče.“

Dodala také:

„Prostřednictvím našeho partnerství s OneOf činí eBay vytoužené NFT přístupnější pro novou generaci sběratelů po celém světě. Je to důsledek našeho závazku poskytovat kupujícím a prodávajícím položky s vysokou hodnotou a vášní na eBay.“

eBay má celosvětově 142 milionů kupujících a je druhým největším hráčem ve Spojených státech, hned za gigantem elektronického obchodu Amazon.

V únoru generální ředitel Jamie Lannone řekl, že společnost brzy zavede platby v kryptoměnách. Chce si tak získat zákazníky z řad generace Z a mileniálů. Minulý rok eBay umožnil také prodej NFT ve formě digitálních sběratelských předmětů, jako jsou videoklipy, fotografie a sběratelské karty.

zdroj: blockchain.news, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář