Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Tvůrce OnlyFans rozbíhá nový projekt, který bude založen na blockchainu

Zakladatel OnlyFans pracuje na novém projektu, NFT platformě s názvem „Zoop“ a tématem celebrit.

Tvůrce OF rozbíhá nový NFT projekt!

Zakladatel OnlyFans pracuje na novém projektu, platformě NFT s názvem „Zoop“ s tématem celebrit.

Pouze fanoušci, NFT a celebrity

Když RJ Phillips spustil OnlyFans, odstartoval zcela nový trend v odvětví pro dospělé. Nyní chce dobýt Web 3.0 s novým NFT projektem. Oznámil spuštění platformy s názvem „Zoop“. Decentralizovaná obchodní NFT platforma bude dostupná pro všechny cílové skupiny a bude fungovat na bázi sítě Polygon.

Podle tiskové zprávy bude nový ekosystém obsahovat „oficiálně licencované digitální karty od celebrit a influencerů“. To vše díky partnerství Zoopu s různými mediálními společnostmi.

Stojí za to dodat, že Zoop není jen projektem RJ Phillipse. Platformu bude podporovat tým vývojářů s ověřenými zkušenostmi v odvětví Webu 3.0.

RJ Phillips, zakladatel a spoluvýkonný ředitel společnosti Zoop, uvedl, že jeho nová platforma pomůže uživatelům v procesu nákupu a prodeje těchto elektronických kartiček. Poukázal také na to, že Zoop bude „lahůdkou pro celebrity a značky“ , protože jim poskytne nové způsoby interakce se svými fanoušky a zákazníky.

„Zoop je důvěryhodné místo pro získání autentických karet celebrit, které umožňuje všem fanouškům participovat v prostoru Webu 3.0, bez ohledu na jejich technické zázemí.“

RJ Phillips

Dodal, že hnacím motorem Zoopu by měli být již zmiňovaní fanoušci, kteří „soutěží mezi sebou o získání digitálních sbírek prostřednictvím aukčního procesu, předvádějí své sbírky přátelům a spojují se se svými oblíbenými celebritami“.

Další inovací, kterou Zoop nabízí, je, že uživatelé budou moci za svoji aktivitu získávat odměny. V současnosti však není známo jaké.

Polygon a Zoop urychlují expanzi Webu 3.0

Michael Blank, COO Polygon Studios, řekl, že on a jeho spolupracovníci jsou „potěšeni“ ze spolupráce, protože projekt je v souladu s cíli a posláním Polygonu – zvýšit používání Webu 3.0.

„Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s týmem Zoop na vývoji platformy Polygon. Zoop je součástí naší mise zpřístupnit Web 3.0 technologii mnohem širší demografické skupině a umožnit fanouškům spojit se se svými oblíbenými celebritami.“

Michael Blank

Momentálně není známo konkrétní datum vydání projektu. Každý, kdo se chce účastnit pilotního programu, se však může zaregistrovat a požádat o Priority průkaz. První várka těchto průkazů je k dispozici na mint.zoopcards.com.

zdroj: blockchain.news, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář