Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Binance Labs chce investovat do Web 3.0

Binance Labs, odnož rizikového kapitálu a inkubátor kryptoměnové burzy Binance, získala nové prostředky (až 500 milionů dolarů) na podporu Web 3.0 projektů.

Binance Labs chce investovat do Web3

Binance Labs, odnož rizikového kapitálu a inkubátor kryptoměnové burzy Binance, získala nové prostředky (až 500 milionů dolarů) na podporu Web 3.0 projektů.

Binance Labs investuje do Web 3.0

Fond sponzorují DST Global Partners, Breyer Capital a anonymní fondy private equity, rodinné kanceláře a korporace. Informaci přinesla společnost Binance Labs. Jedná se o první takovou iniciativu společnosti s externím kapitálem, uvedl mluvčí Binance pro The Block.

Binance Labs byla založena v roce 2018 s cílem investovat prostředky Binance do různých projektů. Společnost dosud financovala více než 100 startupů včetně Axie Infinity Sky Mavis, startupu StepN, jednopalcového decentralizovaného agregátoru akcií a auditorské společnosti CertiK.

Díky novým fondům bude Binance Labs nadále podporovat startupy, zaměřené na zvýšení adopce kryptoměn. Společnost má v úmyslu investovat do projektů ve třech fázích:

  • inkubace
  • počáteční fáze
  • pozdní fáze vývoje

Binance Labs provozuje i speciální inkubační program pro společnosti v raném stádiu vývoje a v současnosti podporuje další skupinu až 14 startupů. V případě počátečních investic společnost plánuje podporovat tokenová a kapitálová kola nových projektů.

V případě investic v pozdějším stadiu plánují Binance Labs podporovat startupy na trhu Webu 3.0, které se chtějí integrovat s ekosystémem Binance.

„V prostředí Webu 3.0 je zásadní vztah mezi hodnotami, lidmi a ekonomikami. Pokud se tyto tři věci spojí, aby vybudovaly ekosystém, urychlí to masové přijetí technologií blockchainu a kryptoměn.“

Stojí za zmínku, že dva bývalí manažeři Binance, Ling Zhang a Wayne Fu, nedávno vytvořili fond ve výši 100 milionů dolarů s názvem Old Fashion Research.

Expanze

Burza nedávno získala souhlas od italského finančního regulátora, aby mohla působit jako poskytovatel kryptoměnových služeb v zemi.

Generální ředitel Binance Changpeng Zhao se již dříve setkal s prezidentem Kazachstánu. Cílem bylo prodiskutovat dlouhodobou spolupráci ohledně rozvoje trhu s kryptoměnami v zemi.

zdroj: theblockcrypto.com, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář